Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Σαμαράς: «Στους άσχημους χαρακτηρισμούς θα μας βρείτε απέναντί σας»

Ο Γιώργος Σαμαράς ξέσπασε μετά τον αγώνα με την Λετονία, τονίζοντας πως ναι μεν οι διεθνείς δέχονται την κριτική, αλλά όχι τους σκληρούς χαρακτηρισμούς. «Πρόκριση, ακόμα και στα μπαράζ», πρόσθεσε.

Σαμαράς: «Στους άσχημους χαρακτηρισμούς θα μας βρείτε απέναντί σας»
Το… ‘βγαλε από μέσα του ο Γιώργος Σαμαράς. Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα της Εθνικής με την Λετονία, ο «Sam» μίλησε στο MEGA και ξεκαθάρισε πως οι διεθνείς ναι μεν δέχονται την κριτική –αρνητική και θετική- αλλά στους άσχημους χαρακτηρισμούς θα τους βρουν όλοι απέναντί τους.

Συν τοις άλλοις, ο άσος της Σέλτικ υπογράμμισε τον στόχο της Ελλάδας. Να κάνει το δύο στα δύο στα προσεχή παιχνίδια του Οκτωβρίου και να προκριθεί στο Μουντιάλ η ομάδα, ακόμη και μέσω των μπαράζ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Κερδίσαμε το ματς, δεν χρειάζεται να σταθούμε στον τραυματισμό μου. Βοήθησα την ομάδα, όσο μπορούσα και τέλος καλό, όλα καλά. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, δεν μετράει η προσωπική απόδοση, αλλά να πηγαίνει καλά η ομάδα.

Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για το γκολ. Το κακό θα ήταν αν δεν κάναμε φάσεις. Από τη στιγμή που δημιουργούμε ευκαιρίες, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο περισσότερη αυτοπεποίθηση για να πετυχαίνουμε πιο εύκολα τέρματα.

Η κριτική δεν μας ενοχλεί. Είτε είναι θετική, είτε αρνητική. Καμία κριτική δεν μας ενοχλεί. Αλλά εάν έχετε άσχημους χαρακτηρισμούς για παίχτες, τότε θα μας βρείτε απέναντι σας. Είμαστε ενωμένοι. Επαναλαμβάνω ότι αν διαβάζουμε άσχημους χαρακτηρισμούς, θα μας βρίσκετε απέναντι σας.

«Πολλοί από εμάς μετά την ήττα από την Βοσνία, είχαμε πει πως στα επόμενα πέντε ματς αν κάνουμε ισάριθμες νίκες, θα είμαστε στο Μουντιάλ. Έχουμε τρεις νίκες τώρα, μας περιμένουν ακόμα δύο δύσκολα παιχνίδια και θα δούμε. Ας είμαστε υγιείς… Δεν κοιτάμε τους Βόσνιους, δεν κοιτάμε κανένα δώρο, παρά μόνο την δική μας απόδοση. Πάμε να πάρουμε έξι βαθμούς και βλέπουμε. Αν πάμε στα μπαράζ, μπορούμε και από εκεί να προκριθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: