Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τα σενάρια της πρόκρισης!!

Η δεύτερη θέση είναι εξασφαλισμένη, αφού η Εθνική μας την «κλείδωσε» μετά την νίκη της επί της Λεττονίας. Γκέλα της Βοσνίας στις επόμενες δύο αγωνιστικές, για να περάσει πρώτη θέλει η ομάδα του Σάντος

Τα σενάρια της πρόκρισης
Η νίκη στα παιχνίδια με Σλοβακία και Λιχτενστάιν στις τελευταίες δύο αγωνιστικές των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, δεν είναι αρκετή στην Εθνική ομάδα, για να περάσει ως πρώτη.

Η δεύτερη θέση «κλείδωσε» μετά τη νίκη επί της Λεττονίας, ενώ από εδώ και πέρα περιμένει… γκέλα-«θαύμα» από την Βοσνία για να το εκμεταλλευτεί και να περάσει ως πρώτη.

Στις τελευταίες δύο αγωνιστικές οι Βόσνιοι αντιμετωπίζουν το Λιχτενστάιν εντός και την Λιθουανία εκτός, με την ομάδα του Σάντος να περιμένει ένα… δώρο σε ένα από τα δύο παιχνίδια. Για να πανηγυρίσει φυσικά, θα πρέπει και η «γαλανόλευκη» να πάρει τις δύο εντός έδρας υποχρεώσεις της με Σλοβακία και Λιχτενστάιν.

Σε περίπτωση που η Εθνική μας διεκδικήσει την πρόκριση μέσω αγώνων μπαράζ, θα είναι στο γκρουπ των «ισχυρών», πράγμα που της δίνει ένα αβαντάζ, έναντι του πιθανού αντιπάλου της.

Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στον όμιλό της και θα έχει την χειρότερη συγκομιδή θα πάει… σπίτι της, κάτι που δεν απασχολεί την ελληνική ομάδα, η οποία είναι η καλύτερη δεύτερη και από τους εννέα ομίλους.

Εάν η προκριματική φάση ολοκληρωνόταν την Τρίτη, τότε η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετώπιζε μία εκ των Σουηδίας, Ουκρανίας, Ουγγαρίας και Ισλανδίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: