Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Πετάει και... φέτος!!

Πετάει και... φέτος
Την επέκταση της χορηγίας της «Emirates» για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να συνεργάζονται για έξι συνεχόμενα έτη με την αεροπορική εταιρία, που προβάλλεται μέσω του «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνουν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013 - 2014.

Η Emirates θα συνεχίσει να λαμβάνει προβολή του εμπορικού της σήματος με το γνωστό «Fly Emirates» να φιγουράρει στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», στους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, καθώς και δικαιώματα προβολής, φιλοξενίας και διαφήμισης.

«Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για την Emirates για ανανέωση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς ο Σύλλογος έχει ενισχυθεί με διεθνείς παίκτες και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και για φέτος, έχοντας κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας για τη σεζόν 2012 - 2013. Η χορηγία του Ολυμπιακού υπογραμμίζει περαιτέρω τη συνεχή υποστήριξη της Emiratesστην Ελλάδα και τους οπαδούς των αθλημάτων σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Mohammad Sarhan, Emirates Area Manager, Greece and Albania.

«Η συνεργασία μας με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, φέρνει την Emiratesπιο κοντά με τους λάτρεις των σπορ στην Ελλάδα και παράλληλα αποδεικνύει ότι η παγκόσμια δέσμευσή μας στο ποδόσφαιρο αντανακλάται και σε τοπικό επίπεδο», πρόσθεσε ο κ. Sarhan.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της χορηγίας της Emirates για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν! Συνεργαζόμαστε ήδη για πέντε συνεχόμενα έτη και ως οργανισμοί μοιραζόμαστε κοινές αξίες για κορυφή και καινοτομία», δήλωσε ο Γιάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Μέσω της πλατφόρμας χορηγιών μας, η Emirates απολαμβάνει τη συνεχή προβολή του εμπορικού της σήματος στο στάδιο, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και μια σειρά προνομίων για τα μέλη του προγράμματος ανταμοιβής, Skywards. Το παρόν δυσχερές περιβάλλον μας γεμίζει προκλήσεις κι έχοντας βασικούς στρατηγικούς εταίρους, όπως η Emirates, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία στην προσπάθειά μας για επιτυχίες», πρόσθεσε ο κ. Βρέντζος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: