Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Έσωσε τα προσχήματα ο Νάβας!!

Ο Χέσους Νάβας γλίτωσε την Ισπανία από την ήττα κόντρα στη Χιλή στο 92’.

Έσωσε τα προσχήματα ο Νάβας
Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της Λατινικής Αμερικής στην Ελβετία σε φιλικό ματς προετοιμασίας, ενόψει της συνέχειας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 και έδειξαν πως αντιμετωπίζουν κάποια αμυντικά προβλήματα, ενόψει των αγώνων του ερχόμενου Οκτώβρη.

Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε παρέταξε σχεδόν την αναπληρωματική ομάδα στο «Ντε Γκεβέν» και σίγουρα θα έχει κάποια παράπονα από τη συνεργασία αμυντικής και μεσαίας γραμμής.

Ο Βάργκας άνοιξε το σκορ το 5’, ο Σολδάδο ισοφάρισε στο 37’, ξανά ο Βάργκας έκανε το 1-2 στο 44΄, όμως ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, σε ένα ματς που οι «φούριας ρόχας» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες.


ΙΣΠΑΝΙΑ: Βαλντές (58’ Ρέινα), Αρμπελόα, Αλμπιόλ, Σέρχιο Ράμος, Μονρεάλ, Τσάβι, Χάβι Γκαρθία (78’ Κόκε), Καθόρλα, Πέδρο, Σολδάδο (65΄Νεγρέδο), Φάμπρεγας

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Γκονζάλεζ, Μεντέλ, Γιάρα, Ισλα, Βιδάλ, Μένα, Ντίαζ, Πιζάρο, Αλέξις (93’ Φερνάντες), Βάργκας (85’ Μποσεζούρ)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: