Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Σνάουτσνερ: «Πλήρες το ρόστερ του ΠΑΟΚ»

Σνάουτσνερ: «Πλήρες το ρόστερ του ΠΑΟΚ»
Την άποψη ότι το εφετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πλήρες εξέφρασε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά».


«Απέκτησε πολύ καλούς παίκτες με κορυφαίο τον Στοχ που είναι άλλη "κλάση" και το δείχνει», ανέφερε ο πρώην άσος του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σνάουτσνερ στα "Σπορ του Βορρά":

-για την εικόνα που έχει αποκομίσει από τον ΠΑΟΚ:
"Εχει αλλάξει αρκετά η ομάδα σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, καθώς ήρθε νέος προπονητής και αρκετά νέα πρόσωπα συμμετέχουν στο ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχει πάντα ως στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Απέκτησε πολύ καλούς παίκτες με κορυφαίο τον Στοχ που είναι άλλη "κλάση" και το δείχνει. Πιστεύω ότι ο φετινός ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια έλλειψη στο ρόστερ του, είναι πλήρης".

-τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στη Βέροια το Σάββατο;
"Μόνο τον κακό του εαυτό. Είναι αλήθεια πως ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας με αντίπαλο τη Βέροια δεν κερδίζει εύκολα. Πέρσι το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο με 0-0. Τότε έβρεξε πολύ και δυσκολεύτηκαν οι παίκτες, ενώ η Βέροια είχε χάσει και πέναλτι. Φέτος ίσως είναι διαφορετικά. Η Βέροια είναι επικίνδυνη ομάδα, έχει τον Σέρβο επιθετικό, τον Μρντάκοβιτς, που είναι επικίνδυνος αλλά και τον Μοχάμεντ Μπεν που σκόραρε εναντίον του Παναθηναϊκού. Εχει και νέο προπονητή, τον Κάανεν και γενικά χρειάζεται προσοχή".

-για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα:
"Ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο από τον Ολυμπιακό, αρκεί να μη χάνει παιχνίδια όπως στο Αγρίνιο. Πρέπει έπειτα από ευρωπαϊκά ματς η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη. Ο ΠΑΟΚ μπορεί, αρκεί να κερδίσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ μοιάζει λίγο με εκείνη που είχαμε πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά δεν θέλω να κάνω άλλη σύγκριση".

-για το δικό του μέλλον, ο Σνάουτσνερ:
"Δεν έχω αποφασίσει αν θα σταματήσω εντελώς το ποδόσφαιρο. Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή για κάποια πρόταση. Είμαι στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου και σίγουρα θα μείνουμε όλο τον χρόνο εδώ. Έχω σκέψεις να ασχοληθώ και με την προπονητική, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: