Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Προγραμματικές δηλώσεις από Νίκο Παπαδόπουλο και Θωμά Γιώτα!!.

Γενική συνέλευση σήμερα στον Α.Σ του Άρη ενόψει τις αυριανές εκλογές . Οι επικεφαλείς των δυο παρατάξεων, Θωμάς Γιώτας και Νίκος Παπαδόπουλος μίλησαν στον Arena Fm 89,4.

Για τα πως το αποφάσισε να ξαναβάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος:

Ν.Π: «Υπήρχε μια παρότρυνση κάποιων συνεργατών μου να ξανά έβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος με δεδομένο ότι τον περασμένο Μάιο έγιναν οι εκλογές με προοπτικά τριετίας και εξελέγην μαζί με άλλους 30 συνεργάτες μου. Ο λόγος που είμαι υποψήφιος είναι ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο βιωσιμότητα στο οποίο μπορεί ο Α.Σ να ξεφύγει από το οικονομικό αφιέρωμα που βρίσκεται αυτήν την στιγμή και πολλά πράγματα που έγινε στο παρελθόν μπορούν να αλλάξουν και να διορθωθούν προς το καλύτερο, είμαι τελείως αντίθετος να πάμε σε διοίκηση ειρηνοδικείου ή πρωτοδικείου και το δικαστήριο να αποφασίζει το ποιος θα είναι διοίκηση στον ερασιτέχνη Άρη. Αναλαμβάνω και την ευθύνη για όσων έγιναν την περίοδο που ήμουν εγώ στην προεδρία».
Θ.Γ :Καταρχήν επειδή σήμερα είναι έκτακτη γενική συνέλευση ας δούμε τι θα αποφασίσει. Εγώ έχω συγκεκριμένες προτάσεις. Είμαι και εγώ Αριανός όπως είναι και ο Νίκος και δεν θα ήθελα να έρθουμε σε αντιπαράθεση. Θα τα πούμε στην Γενική συνέλευση όπου θα θέσουμε τις θέσεις μας
.
Για μια κοινή διοίκηση τια θα λέγατε:

Θ.Γ :«Εγώ θέλω να ακούσω πιο είναι το άνοιγμα από ανθρώπους που επεξεργάστηκαν τα οικονομικά τα τελευταία χρόνια και μπορούν να μας πουν τα χρέη της ομάδας, θέλω λοιπόν να δω επίσημα αυτά τα νούμερα και στην συνέχεια θα τοποθετηθώ, αυτό που θέλω εγώ όπως νομίζω και όλοι οι Αριανοί είναι να υπάρχει διαφάνεια και άμα υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν».
Ν.Π: «Δίκαια να αποδοθούν ευθύνες, συμφωνώ και εγώ απόλυτα πάνω σε αυτό. Είναι εύκολο έτσι πως είναι τα πράγματα να τα ισοπεδώνουμε όλα, και ένας λόγος που είμαι υποψήφιος είναι γιατί θέλω να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου. Είμαι πολλά χρόνια πρόεδρος και έχω κάνει και λάθη το παραδέχομαι ,ούτε δόλος υπήρχε και ότι κινήσεις έκανα ήταν με γνώμονα το καλό τους συλλόγου» .

Για ποιο λόγο να σας ψηφίσει ο κόσμος :

Θ.Γ :«Δεν με ενδιαφέρει αν με λένε πρόεδρο ή εργάτη, εγώ θέλω να υπάρξει διαφάνεια και να ανασυγκροτηθούν όλα μας τα τμήματα, να δοθεί μια νέα πνοή και μια δυναμική ενόψει και των 100 χρόνων. Πιστεύω με την εμπειρία που έχω τόσα χρόνια και στον οργανωτικά τομέα είμαι σε θέση να οργανωθούν όλα τα τμήματα σωστά και να υπάρχει διαφάνεια».
Ν.Π : «Σίγουρα οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια θα έπρεπε να γίνονται υπό την εγίδα του Ερασιτέχνη συμφωνώ με αυτό αλλά την συγκεκριμένη περίοδο υπήρχε ασχολούνταν με την κατάρτιση προϋπολογισμών με τα και θα ήταν αρκετά δύσκολο να έκανε αυτήν την εκδήλωση. Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους τις λέσχης που πήραν αυτό την πρωτοβουλία και στηρίχτηκε και από την ΠΑΕ αλλά και από την ΚΑΕ από εκεί και πέρα συμφωνώ ότι ήδη θα έπρεπε να γίνει μια επιτροπή για να τρέχει θέματα με όλο το καλεντάρι των εορτασμών για τα 100 χρόνια της ομάδας».

Για τα στελέχη και αν έχουν την εμπειρία να διοικήσουν το σύλλογο:
Θ.Γ: «Είναι άτομα που έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά, κάποιοι ήταν και μαζί με τον Νίκο, δεν είναι η πρώτη τους φορά που θα ασχοληθούν με τα κοινά και θεωρώ ότι έχουν την εμπειρία για να διοικήσουν τον Άρη».
N.Π: «Οι δικοί μου είναι κάποιοι παλιοί συνεργάτες από το προηγούμενο συμβούλιο και κάποιοι νέοι άνθρωποι που στηρίζουν την προσπάθεια. Είναι άνθρωποι Αριανοί που έχουν όρεξη για δουλεία και πιστεύω ότι μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα στην ομαδα».

Για την κόντρα με τον Super 3: Ν.Π : τον σέβομαι τον σύνδεσμο , προέρχομαι από εκεί, ήμουνα και εγώ μέλλος πολλά χρόνια, από μικρό παιδί πήγαινα και εγώ εκδρομές, έχει γίνει μια παρεξήγηση και θεωρώ ότι με κουβέντα και συζήτηση θα μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα».

 Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: