Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Προπονητής ο Ρόντμαν!!

Επιστρέφει στα… παρκέ ο Ντένις Ρόντμαν! Ο… εκκεντρικός βετεράνος παίκτης του ΝΒΑ, θα αναλάβει να προπονήσει την Εθνική ομάδα της Βορείου Κορέας, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Προπονητής ο Ρόντμαν!
Ο 52χρονος πλέον Ρόντμαν, το τελευταίο διάστημα επιδόθηκε σε πολυάριθμα ταξίδια διπλωματικού χαρακτήρα, όπου είχε συζητήσεις για διάφορα θέματα που αφορούν τις δραστηριότητές του στο μέλλον. Ο Αμερικανός επέστρεψε στις ΗΠΑ λίγες μέρες μετά από επίσκεψη στη Βόρειο Κορέα όπου συναντήθηκε με τον αρχηγό του Κράτους, Κιμ Γιονγκ Ουν και ανακοίνωσε τον προγραμματισμό μίας ακόμα στην ίδια χώρα, με στόχο να βοηθήσει στην σύσφιξη των σχέσεων με την πατρίδα του.

Στο πλαίσιο των κινήσεών του, ο Ρόντμαν υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει την Εθνική ομάδα μπάσκετ της χώρας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Πως θα γίνει αυτό; Θα μεταδώσει τις γνώσεις του στις προπονήσεις και θα συμβουλέψει για συστήματα και τακτικές τους παίκτες. Παράλληλα, ανακοίνωσε και την διεξαγωγή δύο φιλικών στην χώρα τον Ιανουάριο του 2014, όπου θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι πρώην αστέρες του NBA, Καρλ Μαλόουν και Σκότι Πίπεν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: