Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

«Σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα»

Μπορεί να έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του Αστέρα, όμως ο Γιώργος Γεωργακόπουλος πιστεύει πως σύντομα η ομάδα της Αρκαδίας θα βρει το δρόμο της.

«Σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα»
Σίγουρος πως ο Αστέρας θα βρει το δρόμο του και η ομάδα θα αποκτήσει την ομοιογένεια που της λείπει είναι ο Γιώργος Γεωργακόπουλος. Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε στο arcadia-sports για τα δύο φιλικά που έδωσε η ομάδα αλλά και για το τι ελπίζει ο ίδιος σε ατομικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στο a-s:

Για τον αγώνα με την Κόρινθο: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα και σε τι βαθμό ετοιμότητας οι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα έδειξε το καλό της πρόσωπο όπως προσπαθεί να κάνει πάντα και πήραμε μία νίκη που για εμάς μετράει είτε είναι σε φιλικό αγώνα είτε σε επίσημο».

Για το αν η ομάδα θα φτάσει στα επίπεδα των προηγούμενων ετών: «Κάθε αρχή, που λέει και ο λαός, και δύσκολη. Εμείς έχουμε ξεκινήσει καλά, παρότι υπάρχουν πολλές αλλαγές. Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τους νέους ποδοσφαιριστές στη νοοτροπία του προπονητή μας και στη φιλοσοφία που έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια υπό τις οδηγίες του κ. Τσιώλη. Νομίζω πως σύντομα θα έχουμε, πέρα από τα αποτελέσματα, και πολύ καλό θέαμα».

Για το τι ελπίζει σε ατομικό επίπεδο: «Αν πηγαίνει καλά η ομάδα προχωρούν επίπεδο και οι ποδοσφαιριστές της. Οσο έχουμε καλά αποτελέσματα, καλό κλίμα και προχωράμε με δουλειά, ανεβαίνει και η απόδοσή μας. Κάθε μέλος του Αστέρα, όπως και εγώ, θέλουμε πρώτα το καλό της ομάδας και όσο προχωράει αυτή, θα ανεβαίνουμε και εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: