Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

«Ζαχαρώνει» Τσεχ η Μπαρτσελόνα!!

Ένα από τα ονόματα που αυθόρμητα θα ερχόταν στο στόμα των οπαδών της στην ερώτηση «ποιος θα ήθελες ν’ αντικαταστήσει τον Βίκτορ Βαλντές» φέρεται να γλυκοκοιτάζει η Μπαρτσελόνα.

«Ζαχαρώνει» Τσεχ η Μπαρτσελόνα!
Καλώς ή κακώς -και με τα υπάρχοντα δεδομένα- ο Βίκτορ Βαλντές διανύει την τελευταία του χρονιά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Και ήδη η λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του έχει αρχίσει να μεγαλώνει.

Μετά λοιπόν τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν (του οποίου το θέμα μεταφέρθηκε για το επόμενο καλοκαίρι), τον Πέπε Ρέινα (που υπέγραψε ούτως ή άλλως στη Νάπολι) και του Ναχουέλ Γκουζμάν (οι εξαιρετικές εμφανίσεις του οποίου πέρυσι στη Νιούελς Ολντ Μπόις δεν πέρασαν απαρατήρητες) η «El Mundo Deportivo» προσθέτει ένα ακόμα πιο… βαρύ όνομα στην κουβέντα: Αυτό του Πετρ Τσεχ.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, η επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά στην Τσέλσι το επόμενο καλοκαίρι (μετά τη λήξη του δανεισμού του στην Ατλέτικο) δεν αποκλείεται να τον κάνει προτεραιότητα του αγγλικού συλλόγου για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Κι επειδή αυτό θα σημαίνει πως ο Τσεχ αυτομάτως θα τεθεί προς πώληση, οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να εξετάζουν ήδη το ενδεχόμενο πρότασης.

Γι’ αυτό το λόγο θα παρακολουθούν την υπόθεση και τη στάση που θα κρατήσι η Τσέλσι σ' αυτή, περιμένοντας ν’ αρπάξουν την ευκαιρία και ν’ αντικαταστήσουν με έναν πραγματικά πρωτοκλασάτο τερματοφύλακα τον Βαλντές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: