Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Σάντος: «Μέχρι τέλους»

Το βάρος στα εναπομείναντα παιχνίδια της Εθνικής έριξε ο Φερνάντο Σάντος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.. «Αξίζαμε δύο-τρία γκολ ακόμη», είπε ο Πορτογάλος σχετικά με τη νίκη απέναντι στη Λετονία.

Σάντος: «Μέχρι τέλους»
Συγκέντρωση ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων των προκριματικών του Μουντιάλ θέλει από τους Έλληνες διεθνείς ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, μετά τη νίκη επί της Λετονίας (1-0) τόνισε πως η Εθνική θα κυνηγά μέχρι τέλους τους Βόσνιους για την απευθείας πρόκριση στη Βραζιλία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τις χαμένες ευκαιρίες με Λετονία και Λιχτενστάιν: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα, ουσιαστικά συνεχίσαμε από το δεύτερο ημίχρονο με το Λιχτενστάιν. Το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο μας αδικεί. Αλλά μας απασχολεί το γεγονός ότι χάνουμε ευκαιρίες και χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά σ’αυτό το κομμάτι, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να γίνει στις λίγες μέρες που δουλεύουμε. Μέτρησε η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που μπήκαν καλά στο ξεκίνημα αλλά το γεγονός ότι δεν ήρθε το γκολ έφερε εκνευρισμό στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Νομίζω ότι διατηρήσαμε πολύ εύκολα το 1-0 αφού ο αντίπαλος δεν κατάφερε να μας απειλήσει, αλλά από την μεριά μας δεν πληρώσαμε τα γκολ που δεν πετύχαμε. Το τελικό αποτέλεσμα είναι άδικο αφού μπορούσαμε και αξίζαμε να πετύχουμε δύο-τρία γκολ ακόμη».

Αν πιστεύει σε «γκέλα» της Βοσνίας: «Οι ελπίδες μειώθηκαν καθώς περιμέναμε πως θα μπορούσαν οι Σλοβάκοι να κόψουν κι άλλους βαθμούς από τους Βόσνιους. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια και εν συνεχεία να κοιτάξουμε τους Βόσνιους. Όσο υπάρχει ελπίδα εμείς θα την κυνηγάμε μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: