Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

«Μεγάλη εμπειρία ο αγώνας με την Ελλάδα»

Ως μεγάλη και σημαντική εμπειρία για τους παίκτες της Λετονίας χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στην Ελλάδα ο Μάριον Πάχαρς.

«Μεγάλη εμπειρία ο αγώνας με την Ελλάδα»
Ο τεχνικός των πρώην Σοβιετικών τόνισε πως οι διεθνείς μας ήταν ανώτεροι από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης και νίκησαν δίκαια. Θεωρεί πως η τακτική του βγήκε στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο μέρος καθυστέρησε να εφαρμόσει τα πλάνα που είχε στο μυαλό του.

Αναφέρθηκε στην επιστροφή του Κολίνκο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δε θέλησε να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι που ζητά η ομάδα του και χαρακτήρισε σημαντικό επίτευγμα τις 100 συμμετοχές του Βερπακόφσκις.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Η Ελλάδα υπερείχε από την αρχή. Εμείς θέλαμε να δώσουμε χώρο στην Ελλάδα, η οποία είχε τις ευκαιρίες της. Ήταν φανταστική εμπειρία για εμάς και, κυρίως, για τα νεαρά παιδιά. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να χάσουμε έτσι, αλλά ήταν καλή εμπειρία και αυτά τα παιδιά έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να φτιάξουν μια καλή ομάδα.

Η τακτική δούλεψε για λογαριασμό της ομάδας μας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εγώ καθυστέρησα να αλλάξω τα σχέδια για να περιορίσω τους Έλληνες επιθετικούς.

Ο Κολίνκο είναι ένας πολύ πεπειραμένος τερματοφύλακας, είναι ένας ηγέτης για εμάς. Τον κάλεσα εγώ και χοροπήδησε από τη χαρά του, είναι ο συνδετικός κρίκος στα αποδυτήρια και του άξιζε να αγωνιστεί.

Δεν έχω δει καλά τη φάση του πέναλτι, αλλά ο διαιτητής ήταν δίκαιος, ποιοτικός και έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στο παιχνίδι.

Είναι σημαντικό που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές ο Βερπακόφσκις, το έχουν κάνει και άλλοι, θα ήταν πολύ χαρούμενος αν το συνδύαζε και με ένα γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: