Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Συμφώνησε για ανανέωση ο Ρονάλντο!!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2018 θα παραμείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως αναφέρει η «As», ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ και συμφώνησαν.

Συμφώνησε για ανανέωση ο Ρονάλντο!
Η ισπανική εφημερίδα, αποκαλύπτει την είδηση που ξεδιαλύνει οριστικά το τοπίο της παραμονής του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο «Μπερναμπέου», συνδυάζοντας μάλιστα την συνάντηση του μάνατζέρ του με τον ισχυρό άνδρα της «βασίλισσας» και με τις δηλώσεις του «CR7» σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πορτογαλίας. «Φυσικά και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Μαδρίτη. Βρίσκομαι 4 χρόνια στο σύλλογο, οπότε θα ήθελα να συνεχίσω», ήταν επ’ ακριβώς τα λόγια του.

Η συμφωνία του 28χρονου παίκτη με την Ρεάλ, αναμένεται, σύμφωνα πάντα με την «As», να ανακοινωθεί πριν τις 22 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα γίνει το κρίσιμο για την ομάδα διοικητικό συμβούλιο. Με τη νέα του συνεργασία, ο Ρονάλντο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του από τα δέκα θα φτάσουν στα δεκαπέντε 15 εκατ. ευρώ. Επίσης το νέο συμβόλαιο θα περιέχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες των ισπανικών ΜΜΕ, θα ξεπερνά τα 150 εκατ. ευρώ! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: