Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

I want to believe!

Ζητείται πίστη και θέληση για την Εθνική. Αποφασισμένοι για νέο ξεκίνημα οι διεθνείς απέναντι στην Ισπανία. Μιλάει σήμερα ο Τρινκιέρι. Αρχίζει η δράση στη δεύτερη φάση απόψε.

I want to believe
Είναι ζήτημα όχι μόνο ικανότητας, αλλά θέλησης και πίστης. Κι αυτή φαίνεται πως την έχουν οι διεθνείς. Το κάζο απέναντι στη Φινλανδία έχει πεισμώσει τους παίκτες της Εθνικής που γνωρίζουν καλά πως η εμπιστοσύνη του κόσμου στα πρόσωπά τους έχει κλονιστεί και μόνο οι ίδιοι μπορούν να την ξανακερδίσουν.

Τα μιλήσανε και τα… συμφωνήσανε στις μεταξύ τους συζητήσεις. Γνωρίζουν περισσότερο από τον καθέναν πως αδίκησαν τους εαυτούς τους και πως μόνο οι ίδιοι μπορούν να βγουν από τη δυσχερέστατη θέση στην οποία βρέθηκαν από τα δικά τους λάθη.

Μια νίκη επί της Ισπανίας, απέναντι στην οποία η Εθνική δεν έχει επικρατήσει σε επίσημο ματς από το 2002, μπορεί να αλλάξει άρδην το κλίμα, να βάλει φτερά στα πόδια των παικτών, έστω κι αν ακόμη κι αυτή από μόνη της δεν αρκεί αν δεν συνοδευτεί από τουλάχιστον άλλη μία κόντρα σε Σλοβενία ή/και Κροατία.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι έχει μιλήσει με τους διεθνείς για αγωνιστικά και μη ζητήματα και θα το κάνει ξανά στις δύο σημερινές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα). Είναι προβληματισμένος περισσότερο από ποτέ και γνωρίζει πως ενδεχόμενη αποτυχία θα χρεωθεί σε μεγάλο βαθμό στον ίδιο. Με ενδιαφέρον αναμένονται όσα θα πει σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το μεσημέρι στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή μαζί με τις υπόλοιπες που συμμετέχουν στη δεύτερη φάση.

Αρχίζει η δράση

Απόψε αρχίσει η δεύτερη φάση με τους αγώνες του πέμπτου γκρουπ. Στο πρόγραμμα δεσπόζει το βραδινό Λιθουανία-Γαλλία (22:00), ενώ η μέρα ξεκινά με το Λετονία-Ουκρανία (15:30) και συνεχίζεται με το Σερβία-Βέλγιο (18:45).

Βαθμολογία

1. Γαλλία 4
2. Σερβία 4
3. Λιθουανία 3
4. Ουκρανία 3
5. Λετονία 2
6. Βέλγιο
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: