Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Αρκουμάνης: «Ενδιαφέρομαι για τον Πανιώνιο»!

Αρκουμάνης: «Ενδιαφέρομαι για τον Πανιώνιο» Μιλώντας στη Sportday ο Θεόφιλος Αρκουμάνης παραδέχθηκε ότι ενδιαφέρεται να εμπλακεί στον Πανιώνιο ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν μπήκε στη διοίκηση το 2011!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεόφιλου Αρκουμάνη στη Sportday και τον Τηλέμαχο Βαρβαρέσο:

-Επιβεβαιώνετε ότι έχετε πρόθεση να εμπλακείτε στην ΠΑΕ Πανιώνιος;
«Και βέβαια! Ποτέ δεν έπαψα να ενδιαφέρομαι για τον σύλλογο. Οι λόγοι για τους οποίους δεν ασχολήθηκα τελικά το 2011 είναι διάφοροι και γνωστοί σε πολύ κόσμο».

-Όπως;
«Εγώ δεν ήθελα μια συνδιοίκηση, έτσι όπως εξελίχθηκε. Γιατί αρχικά είχαμε συμφωνήσει στο να μοιραστούμε ένα κομμάτι Ερασιτέχνη και ΠΑΕ. Και να ασχοληθώ εγώ, κυρίως, με την ΠΑΕ. Δεν τα βρήκαμε και κατόπιν σε μια συζήτηση που έγινε στο ιατρείο μου τούς είπα "δεν μπορώ, δεν θέλω". Ή όλα ή τίποτα! Δεν ξανακατέβηκα μετά σε εκλογές ούτε πλέον και στις τελευταίες που έγιναν. Αυτήν την παρωδία γενικής συνέλευσης και εκλογών! Πιστεύω ότι η ανυποληψία του Πανιωνίου έχει φθάσει στο ζενίθ!».

-Ποιοι είναι οι λόγοι;
«Πολλοί. Δεν είναι ο χρόνος για να τους εκθέσει κανείς».

-Όπως έχει διαμορφωθεί η τωρινή κατάσταση στη χώρα, πολλοί άνθρωποι δεν ασχολούνται πια με το ποδόσφαιρο. Εσείς γιατί θέλετε να μπείτε σε αυτόν τον χώρο;
«Δεν είμαι εγώ χθεσινός στον Πανιώνιο! Ασχολούμαι περίπου 45 χρόνια. Κι ως γιατρός έχω βοηθήσει, και σε παλιότερες διοικήσεις ήμουν. Είναι μια επιθυμία. Από αγάπη και μόνο. Το πού θα φθάσει και πώς θα εξελιχθεί ή πώς θα καταλήξει, κανείς δεν το ξέρει».

-Κάποιοι μπορούν να ισχυριστούν: «Τώρα έπιασε τον Αρκουμάνη ο πόνος;».
«Δεν λέω ότι ήρθα με ένα τσουβάλι λεφτά και θέλω να τα διαθέσω στη Νέα Σμύρνη. Δεν είπα κάτι τέτοιο. Τι θέλει ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή; Να είναι ευυπόληπτος κι αξιόπιστος. Αυτό το οποίο, αν μη τι άλλο, ακούγεται γενικότερα ότι δεν είναι!».

-Η τωρινή διοίκηση λέει: «Ας βρεθεί ένας σοβαρός επενδυτής να έρθει να πάρει την ΠΑΕ». Εσείς, τι λεφτά σκοπεύετε να βάλετε;
«Οσα έβαλαν αυτοί, θα βάλουμε κι εμείς».

-Ποιοι είναι μαζί σας;
«Υπάρχουν άνθρωποι, και παλιότερα υπήρχαν, και τώρα υπάρχουν συζητήσεις με κάποιους. Αν γίνουν αρχαιρεσίες και δημιουργηθούν πραγματικά οι κατάλληλες συνθήκες, πιστεύω ότι όλα θα βγουν στη φόρα. Δεν κρύβεται κάτι».

-Έχετε μιλήσει πρόσφατα είτε με τον κ. Τσάβαλο είτε με κάποιον άλλον από την τωρινή διοίκηση;
«Για να εμπλακώ, πρέπει να πάρω την άδεια του κ. Τσάβαλου; Νόμιμα δεν ανέβηκαν αυτοί; Το ίδιο κυνηγάμε κι εμείς».

-Στον ισχυρισμό «δεν υπάρχει άλλος», ποια είναι η απάντησή σας;
«Ουδείς αναντικατάστατος!».

-Πρώτα η ΠΑΕ σάς ενδιαφέρει ή ο Ερασιτέχνης;
«Και τα δύο! Το να έχεις κάποιες γνώσεις σχετικά με το κομμάτι της λειτουργικότητας της ΠΑΕ ή κάποιους γνώστες είναι κάτι άλλο. Άκουσα χίλια μύρια, ότι οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι που υπάρχουν για να διοικήσουν το κομμάτι που λέγεται Ερασιτέχνης ήταν η παρούσα διοίκηση. Αν υπάρχει κάποιος, ο οποίος είναι ικανοποιημένος, ας βγει και να το πει».

-Ναι, αλλά και η τωρινή διοίκηση στις τότε εξαγγελίες της έλεγε «πρώτα ο Ερασιτέχνης και μετά η ΠΑΕ» και τα τμήματα του Ερασιτέχνη βολοδέρνουν...
«Και θα βολοδέρνουν! Είναι δεδομένο αυτό».

-Τότε, πώς θα λειτουργήσει αυτή η ιστορία; Πώς την έχετε στο μυαλό σας;
«Δεν είναι αποκλειστικά ούτε προνόμιο δικό μου να πάρεις και τα δύο. Υπάρχουν, σας είπα, άνθρωποι που γνωρίζουν και το κομμάτι του Ερασιτέχνη πολύ καλά. Βασικός παράγοντας στην όλη ιστορία είναι η αξιοπιστία του συλλόγου. Κι αυτό έχει χαθεί! Έχουν εμπλακεί άλλοι παράγοντες μέσα, οι οποίοι δεν τον έχουν οδηγήσει πουθενά. Και δεν θα τον οδηγήσουν. Αυτό είναι κατάντια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: