Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μπαράζ και βλέπουμε…!!

Δύσκολα θα χάσει, τουλάχιστον, την πέμπτη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ με την Ιορδανία η Ουρουγουάη, στον προκριματικό όμιλο της Νοτίου Αμερικής για την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Μπαράζ και βλέπουμε…
Η «σελέστε» επικράτησε με 2-0 της Κολομβίας στο «Σεντενάριο» του Μοντεβιδέο, στο θεωρητικό ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του γκρουπ και βρέθηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, παρέα με το Εκουαδόρ, που, όμως, βρίσκεται τέταρτο στην ισοβαθμία, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην πρώτη θέση, ισόβαθμοι με την Αργεντινή, που έχει ένα αγώνα λιγότερο και όλοι στην ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν περιμένουν «γκέλα» των δύο φορές παγκόσμιων πρωταθλητών κόντρα στην Παραγουάη αργότερα.

Πάντως, οι παίκτες του Οσκαρ Ταμπάρεζ ήταν ανώτεροι και επικράτησαν δίκαια, έστω και στο τελευταίο τέταρτο, χάρη στα γκολ του Καβάνι στο 77’ και Στουάνι στο 81’.


ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Χιμένεζ, Φουτσίλε, Ροντρίγκεζ (45’+1’ Ραμίρεζ), Σουάρεζ, Λοντέιρο (45’ +1’ Στουάνι), Μάξι Περέιρα, Αρεβάλο, Σκότι, Γκονζάλεζ (71’ Γκαργκάνο), Καβάνι

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Γέπες, Κάρλος Σάντσεζ (86’ Τζάκσον Μαρτίνεζ), Μεντίνα, Αγκουιλάρ (80’ Ραμίρεζ), Φαλκάο, Τζέιμς Ροντρίγκεζ, Γκουαρίν, Περέα, Ζούνιγκα, Γκουτιέρεζ (69’ Κουαντράντο)


Νωρίτερα, ο Ισημερινός είχε καταφέρει να «αυτοκτονήσει» κόντρα στη Βολιβία, παραχωρώντας 1-1 στην ουραγό του γκρουπ και χάνοντας την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα.

Ο Αρασκάιτα έκανε το 1-0 στο 47’ για να ισοφαρίσει ο Καϊσέδο με πέναλτι στο 58’, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα ματς περισσότερο.

Ελπίζει για τις προνομιούχες θέσεις η Βενεζουέλα, που επικράτησε στο Καράκας του αδιάφορου Περού με 3-2 και πλησίασε στο -3 Ισημερινό και Ουρουγουάη, έχοντας, όμως, ένας ματς περισσότερο.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Ροντόν στο 37', Γκονζάλεζ στο 62' με πέναλτι και Οτέρο στο 77'. Για τους Περουβιανούς, σκόραραν οι Ουρτάδο στο 20' και Ζαμπράνο στο 88'. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: