Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Όλα ανοιχτά για Κάτσε!

Πολλά είναι τα ενδεχόμενα που αφορούν το μέλλον του Έργκους Κάτσε στον ΠΑΟΚ. Ο Αλβανός χαφ κινδυνεύει από βαρύ πρόστιμο μέχρι να μπει στον «πάγο». Για ξένο χαφ ρώτησαν οι Θεσσαλονικείς.

Όλα ανοιχτά για Κάτσε
Εξελίξεις αναμένονται στον ΠΑΟΚ από σήμερα για την υπόθεση του Εργκους Κάτσε και την μπλούζα του «UCK» που φόρεσε ο νεαρός μέσος πριν από μερικές μέρες.

Ο 20χρονος χαφ θα απολογηθεί αύριο στη διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» για το θέμα που δημιουργήθηκε, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει αν θα τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή θα μπει στον «πάγο» για μικρό χρονικό διάστημα.

Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να πουληθεί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σε σύλλογο του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», η μητέρα του Κάτσε και η οικογένειά του ταξίδεψαν στην Ιταλία μέχρι να καταλαγιάσει το ζήτημ, αφού φοβούνται τυχών αντιδράσεις ακραίων εθνικιστικών στοιχείων που μπορούν να κάνουν κακό σε αυτούς.

Το σενάριο, πάντως, να μπει στον «πάγο» συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού ο Ιβάν Σαββίδης και η πλειονότητα των οπαδών της ομάδας δεν θα του συγχωρήσουν εύκολα το περιστατικό που απασχόλησε όλη την φίλαθλη – και όχι μόνο – Ελλάδα.

Για αυτό τον λόγοι οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να ψάχθηκαν για κεντρικό μέσο που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Κάτσε, εφόσον ισχύει το παραπάνω ενδεχόμενο.

Αυτό συμβαίνει με την λογική ότι ο Χουμπ Στέφενς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάμπλο Γκαρσία, ο Κατσουράνης καλύπτει το κενό που υπάρχει στην άμυνα και ο Κίτσιο λογίζεται ως δεξί μπακ από τον Ολλανδό τεχνικό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: