Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Μπαίνουν 30 εκατ. για το γήπεδο της ΑΕΚ!!

«Γκάζι» στη σημαντικότερη διαδικασία για την κατασκευή του γηπέδου της -αυτή της χρηματοδότησης- πατάει η ΑΕΚ! Σε συνεδρίαση της «Δικέφαλος 1924» μπήκε το… πρώτο εκατ. κι αποφασίστηκε ΑΜΚ για 30 ακόμα

Μπαίνουν 30 εκατ. για το γήπεδο της ΑΕΚ!
Όλα στην ΑΕΚ περιστρέφονται πλέον γύρω απ’ την πρώτη παρουσίαση των σχεδίων για το νέο της γήπεδο.

Πριν αποκαλύψει ωστόσο την Τετάρτη τα στοιχεία του νέου της σπιτιού, η «Ένωση» έχει δρομολογήσει ήδη μια σημαντικότερη διαδικασία: Αυτή του πώς θα χρηματοδοτηθεί.

Σε συνεδρίαση λοιπόν της «Δικέφαλος 1924» που έγινε στα γραφεία της AEGEAN (παρουσία όλων των διοικητικών στελεχών της εταιρείας και φυσικά του Δημήτρη Μελισσανίδη) σφραγίστηκε η καταβολή 1 εκατ. ευρώ -το οποίο είναι το αρχικό μετοχικό της κεφάλαιο- από τον Γιώργο Μελισσανίδη.

Κυρίως, όμως, αποφασίστηκε η προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης, με αποκλειστικό θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 30 εκατ. ευρώ.

Μια διαδικασία μέσω της οποίας θα μπουν τα χρήματα όλων των επιχειρηματιών που θα συνδράμουν την κατασκευή του γηπέδου (όπως οι Χατζηιωάννου, Παππάς κ.α.) αλλά κι εκείνα των φίλων της μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας. Όπως κι όλοι οι υπόλοιποι, δε, έτσι και οι οπαδοί της που θα συνεισφέρουν στην κατασκευή του γηπέδου, θα πάρουν στα χέρια τους μετοχές, οι οποίες αποφασίστηκε να τυπωθούν μετά την ΑΜΚ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: