Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Γκώνιας: «Αυτό θα είναι το στυλ της ομάδας»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Γλυφάδας παρά το βαρύ 4-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου, εμφανίστηκε ο Τάκης Γκώνιας.

Γκώνιας: «Αυτό θα είναι το στυλ της ομάδας»
Μπορεί η Γλυφάδα να γνώρισε βαριά ήττα στην πρεμιέρα της στη Football League με σκορ 4-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ, ωστόσο, ο Τάκης Γκώνιας ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του. Ο τεχνικός της ομάδας των Νοτίων προαστίων στάθηκε στο ότι χρειάζεται χρόνο για να βγουν περισσότερα πράγματα στο γήπεδο, αλλά αυτό θα είναι το στυλ που θα αγωνίζεται η Γλυφάδα.

«Είμαστε μία ομάδα τριάντα ημερών, είναι μόλις το τρίτο παιχνίδι που παίζουμε. Η εικόνα μας μου άρεσε πάρα πολύ, και είχαμε το στυλ ποδοσφαίρου που θα παίξει η Γλυφάδα φέτος», ήταν αρχικά τα λόγια του Γκώνια.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα είναι μία ομάδα που θα έχει αρχή, μέση και τέλος. Θέλουμε χρόνο αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών όμως ήταν συγκλονιστική. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δέκα τελικές έναντι τεσσάρων του Ολυμπιακού Βόλου. Νιώθω πολύ υπερήφανος που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει τόσα πολλά. Εμένα η εικόνα αυτή με αφήνει πολύ ικανοποιημένο. Έχουμε ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια. Απλά χάσαμε το πρώτο παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο για μένα διδάσκεται και θα δείτε σε λίγες αγωνιστικές πώς θα είναι η Γλυφάδα. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ με τη διαιτησία. Αυτό το αφήνω σε σας. Εγώ το παιχνίδι αυτό, το είδα σαν ένα πολύ δυνατό τεστ. Ήθελα να μετρήσω τις δυνάμεις αυτών των παικτών και να τους δείξω εμπιστοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: