Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Λούτσο-Μπεργκ, δύο «κανόνια» στο ίδιο παζλ!!

Μπεργκ και Φιγκερόα δείχνουν με το καλημέρα ότι χωράνε στην ίδια ενδεκάδα, ενώ δεν διστάζει ο ένας να αποθεώνει τον άλλο, δείχνοντας την εξαιρετική τους συνύπαρξη.
Στους... επτά ουρανούς ο Λουτσιάνο Φιγκερόα μετά το καθοριστικό γκολ που σημείωσε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και δείχνει από νωρίς πόσο χρήσιμος θα είναι για τους «πράσινους». Μπορεί μάλιστα να αποθέωσε τον Μπεργκ μετά το κυριακάτικο ματς, δεν δίστασε ωστόσο να κάνει το ίδιο και ο Σουηδός για τον «Λούτσο», μιλώντας στο περιβάλλον του.
Ο Αργεντινός στράικερ εκφράζει παράλληλα την ευγνωμοσύνη του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι θέλει να το... ξεπληρώσει, ενώ δείχνει και την προσμονή του για τον... Ολυμπιακό! «Απ' την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα ένιωθα πολύ δυνατός και περίμενα τη ευκαιρία να το αποδείξω. Κερδίσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ξέρω την ομάδα και με ξέρουν καλά. Θέλω να ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν φέτος, αλλά κυρίως πέρυσι που προερχόμουν από τραυματισμό και μου έδωσαν την ευκαιρία να δείξω πως δεν έχω τελειώσει σαν παίκτης», τονίζει ο Αργεντινός στο περιβάλλον του, όπως αναφέρει το «Goal».
Παράλληλα ο Φιγκερόα έλεγε ότι: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες και μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, να τα πάμε πιο καλά από πέρυσι», ενώ για τον ίδιο σημείωνε πως:
«Ακόμα είναι νωρίς, δεν είμαι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας. Περιμένω κι εγώ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι προηγούνται άλλα πολύ σημαντικά ματς. Η αλήθεια είναι πως πάντα με φτιάχνουν τα ντέρμπι».
«Μέλι» Μπεργκ για Λούτσο
Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπεργκ και το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε μετά το τέλος του αγώνα με τους Αρκάδες, αλλά δεν δίστασε να κάνει το ίδιο και ο 26χρονο φορ για τον Αργεντινό. «Είναι επιθετικός μεγάλης κλάσης. Είναι πολύ καλό που τον έχουμε στην ομάδα και μας βοηθάει όλους πολύ. Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή στο διάστημα που παίξαμε μαζί και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. Θα μας βοηθήσει πολύ. Και οι δύο κάνουμε αυτό που πρέπει, βοηθάμε την ομάδα», έλεγε ο Μπεργκ στους δικούς του ανθρώπους, ενώ για τον Παναθηναϊκό συμπλήρωνε ότι:
«Είναι πραγματικά υπέροχο να παίζεις μπροστά σ' ένα τέτοιο κοινό και η ζεστασιά και η δύναμη που μου δίνει ο κόσμος με ανεβάζει άλλο 50% μέσα στο γήπεδο. Γενικά η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και πιστεύω ότι αγώνα με τον αγώνα δείχνουμε μέσα στο γήπεδο την ποιότητά μας».
«Τρελάθηκα στο γκολ»!
Επιπλέον ο Μπεργκ αναφέρθηκε και στο τεράστιας κλάσης γκολ που σημείωσε απέναντι στον Αστέρα, τονίζοντας πως ήταν από τα καλύτερα της καριέρας του. «Ήταν ένα από τα καλύτερα της καριέρας μου. Τρελάθηκα στο γκολ, είχα χρόνια να πετύχω τέτοιο τέρμα και η ψυχολογία μου αυτή τη στιγμή είναι στα ύψη. Χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα, αυτή είναι η δουλειά μου, όμως όλα τα παιδιά και το τεχνικό τιμ κάνουν καταπληκτική δουλειά και σιγά-σιγά το δείχνουμε στο παιχνίδι μας», έλεγε στο περιβάλλον του ο Σουηδός.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: