Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Και ο Καραγεωργίου στη… λίστα της Βέροιας!!

Νίκος Καραγεωργίου και Ντράγκαν Κοκότοβιτς είναι οι… μνηστήρες του πάγκου της Βέροιας μετά την αποχώρηση του Τον Κάανεν.

Και ο Καραγεωργίου στη… λίστα της Βέροιας
Στην αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ακόμη η Βέροια μιας και η «Βασίλισσα του βορρά» δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Τον Κάανεν.

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τη Νέα Σαλαμίνα είναι αυτό που απομακρύνει τις δύο πλευρές με τη Βέροια να έχει στη… λίστα της πέρα από τον Κοκότοβιτς και τον Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός, ο οποίος έφυγε από την Ξάνθη στην τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και ακόμη δεν έχει βρει ομάδα.

Ακόμη μια αποχώρηση…

Παρελθόν από τη Βέροια ύστερα από οχτώ χρόνια αποτελεί ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Κικερίδης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του.

«Έπειτα από 8 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας μου ως τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Βέροια, παραιτούμαι της θέσης μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Εύχομαι καλή δύναμη στους συνεχιστές της προσπάθειας που καταβάλαμε με θυσίες και υπερβάσεις για την ένδοξη Βέροια», ήταν η σχετική ανακοίνωση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: