Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Φήμες για Χριστόπουλο, αλλά…!!

Οι επόμενες ώρες μετά το «διαζύγιο» του Αστέρα Τρίπολης με τον Σάκη Τσιώλη περιελάμβαναν το όνομα του Στάικου Βεργέτη αλλά και του Γιάννη Χριστόπουλου, περίπτωση όμως που έχει δυσκολίες.

Φήμες για Χριστόπουλο, αλλά…
Από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες, αποφάσισαν να διακόψουν την συνεργασία μαζί του μετά από σχεδόν δύο χρόνια κοινής πορείας, δίνοντας παράλληλα το… χρίσμα στον μέχρι πρότινος βοηθό του, Στάικο Βεργέτη να «τρέξει» την ομάδα, τουλάχιστον, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Όπως είναι, όμως, φυσικό ακούστηκε και το πρώτο όνομα για την διαδοχή. Αυτό είναι του Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό σύνολο. Την φετινή σεζόν ξεκίνησε στην ουκρανική Ταβρίγια, με την οποία όμως δεν έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα.

Ωστόσο, ακόμα και με το κακό ξεκίνημα να υπάρχει, όπως και τα πολλά σενάρια πως σύντομα θα αποτελούσε παρελθόν, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δείχνει να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης. Η περίπτωσή του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: