Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Στόχος το πρωτάθλημα»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο της νίκης επί της Γλυφάδας, στην πρεμιέρα της Football League εμφανίστηκε ο Γιώργος Βαζάκας.

«Στόχος το πρωτάθλημα»
Οι Θεσσαλοί παρουσιάστηκαν χαλαροί και χωρίς προσανατολισμό στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ και να καταφέρουν μόνο να ισοφαρίσουν με το πέναλτι του Ολίσε. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν συγκεντρωμένοι στα πρώτα 45΄.

«Όλη την εβδομάδα επισημάναμε στους παίκτες ότι παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει 30 μέρες προετοιμασία, που θα είναι πιο ξεκούραστος και πιο άνετος από μια ομάδα όπως εμείς που έχει κάνει μεγάλη προετοιμασία. Έχω πει στους παίκτες μου ότι η δική μας ομάδα έχει έναν στόχο να βγει πρωταθλήτρια. Ο Ολυμπιακός θα βγει πρωταθλητής, αλλά πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται σωστά τα παιχνίδια και να μην παρασύρεται. Αν είχαμε καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Η Γλυφάδα είχε την υπεροχή, όμως η άμυνα της είχε κενά. Χάσαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος όμως το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Χάσαμε ευκαιρίες και ο αντίπαλος ήταν ακίνδυνος. Ήταν ένας μονόλογος του Ολυμπιακού το δεύτερο ημίχρονο. Την εικόνα του δευτέρου μέρους, θέλουμε να διατηρήσουμε σε όλο το 90λεπτο. Είμαστε σε καλό δρόμο. Παίζουμε στο 50% τώρα. Ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτάει το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην αναμέτρηση με τη Μαγούλα γιατί σε κάθε ματς θα πρέπει να έχουμε τη στόφα του πρωταθλητή», κατέληξε ο Γιώργος Βαζάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: