Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πάνοπλος και… αποφασισμένος Ολυμπιακός!

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κρίσιμο παιχνίδι με την Άντερλεχτ. Με άπαντες ετοιμοπόλεμους -και στόχο μονάχα τη νίκη- θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο οι «ερυθρόλευκοι».

Πάνοπλος και… αποφασισμένος Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του και είναι πλέον έτοιμος να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες όπου θα ψάξει την πρώτη του νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Άντερλεχτ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ο Μίτσελ πλην της γνωστής απουσίας του τραυματία Πάουλο Μασάντο δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών.

Στην προπόνηση της Δευτέρας οι Σαμπού Γιαταμπαρέ, Γκαετάν Μπονγκ και Νταβίντ Φουστέρ ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα δίχως προβλήματα. Την Τρίτη το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν για το Βέλγιο με μόνο στόχο να επιστρέψουν με το… διπλό στις αποσκευές τους, ώστε να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στη διοργάνωση, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους εξής:

Χουτεσιώτη, Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβα, Μανιάτη, Μανωλά, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις και Γιαταμπαρέ.

Εκτός αυτού όμως, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ανακοίνωσε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα κατά την παραμονή της στις Βρυξέλλες.

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη, 01/10/2013

• 16:30 (17:30 Ελλάδας) Συνέντευξη Τύπου της Άντερλεχτ στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ
• 17:00 (18:00 Ελλάδας) Προπόνηση της Άντερλεχτ στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ

• 18:30 (19:30 Ελλάδας) Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ
• 19:00 (20:00 Ελλάδας) Προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο Κονστάντ Βάντεν Στοκ

** Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά
».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: