Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Περιμένουμε την ΝΕΧΙΑ»

stefanidhs
Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη , Πάνος Στεφανίδης, μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena 89,4 και αναφέρθηκε στην χθεσινή συνέλευση του φορέα όπως και στα αγωνιστικά θέματα.
Στην αρχή είπε:
«Ήταν άσχημος ο Σεπτέμβρης αλλά οφείλουμε να παλέψουμε. Έγιναν λάθη στο αγωνιστικό αλλά ελπίζω οι διορθωτικές κινήσεις να ήταν αυτές που έπρεπε. Το νέο προπονητικό τιμ μου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη και ελπίζω σε καλύτερο μέλλον και βελτίωση της ομάδας. Για την ώρα υπάρχει αισθητή βελτίωση στο αγωνιστικό. Έχουμε προβλήματα δηλαδή αυτό με τις κράμπες ήταν ανησυχητικό, φτάσαμε να παίζουμε με 8 παίκτες αλλά αν κάποιος άξιζε την νίκη ήταν ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο».
Για την χθεσινή συνέλευση όπου ένας φίλαθλος ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης:
«Λάθη γίνονται το θέμα είναι να τα διορθώνεις. Αυτό που με ενόχλησε είναι δύο γεγονότα. Έχει γίνει ολόκληρο θέμα γιατί υπήρξε μία άποψη από ένα μέλος που αμφισβήτησε την διοίκηση,  και το κάναμε ένταση . Είμαστε στον Άρη που έχει χιλιάδες οπαδούς και ένα μέλος εξέφρασε μία άποψη, λίγο αιρετική, μην το κάνουμε ένταση. Ένας είναι» για να συνεχίσει:
«Ο λόγος των συνελεύσεων είναι για να ενημερωθούν τα μέλη για τις εξελίξεις και για να συζητήσουμε πως μπορούμε ως λέσχη να βοηθήσουμε την ομάδα. Και καλό είναι να έρχεται ο κόσμος γιατί ετοιμάζουμε και το νέο καταστατικό, όπου θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιος θα είναι ο ρόλος της ΚΜΑ».
Για την προσέλευση του κόσμου στις συνελεύσεις:
«Ο κόσμος υποστηρίζει τον Άρη, δεν υποστηρίζει κάποιο χωριό έχει μάθει στις επιτυχίες αλλά τώρα έχουμε τις ήττες. Αλλά τα πράγματα στον Άρη έτσι είναι και πρέπει να πορευτούμε με το δεδομένο ότι είναι όμηρος των αδειοδοτήσεων των δεσμεύσεων των  μεταγραφών και δεν έχει την ευκαιρία να φέρνει 10 παίκτες, που δεν πειράζει άμα δεν βγουν και οι τρείς. Έχει περιορισμούς στους Έλληνες στους ξένους που δεν μπορούν να είναι παραπάνω από τρεις και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε. Αυτή είναι η ομάδα αυτοί είναι οι παίκτες και πρέπει να τους στηρίξουμε. Και εφόσον βλέπουμε μία προσπάθεια αξίζει να στηρίξουμε. Δεν θέλουμε η ΚΜΑ να είναι ένας χώρος που μαζεύονται οι Αρειανοί για να κράξουν τους παίκτες και την διοίκηση. Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα» για να προσθέσει:
«Φυσικά ανησυχώ όταν μετά από έξι αγώνες δεν έχουμε νίκη. Είναι φυσιολογικό να ανησυχείς. Αλλά θα ανησυχούσα ακόμη περισσότερο αν  έβλεπα ότι δεν αλλάζει τίποτα. Η ομάδα έχει μαζευτεί έχει βελτιώσει την άμυνα και από την εικόνα που έχω ο Άρης έχει καλύτερο υλικό από πολλές ομάδες της Σουπερλιγκ. Με προσοχή μπορεί να φτάσει πιο ψηλά. Αλλά δεν θέλει άγχος».
Για τις επαφές του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη:
«Με τον κύριο Ηλιάδη μίλησα χθες. Αλλά δεν συζητήσαμε για τις επαφές του στην Αμερική και δεν έχω τέτοιο σκοπό. Αυτό που ζήτησα είναι όταν θα είναι έτοιμο να έρθει και να το ανακοινώσει. Προβληματισμένο τον είδα στην διάρκεια του αγώνα αλλά υπάρχει μία αισιοδοξία ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα».
Για τις επιλογές του καλοκαιριού:
«Όπως φαίνεται στο θέμα των προπονητών δεν έγινε σωστή επιλογή. Περισσότερο του Μούτα. Με δηλώσεις του  έδειξε ότι ήταν ακατάλληλος. Έχει κάνει απαξιωτικές δηλώσεις για ποδοσφαιριστές και χθες θέλησε να το συνεχίσει το συγκεκριμένο τροπάριο. Στην πορεία και ο Τάτος και ο Αγκάνθο θα τον διαψεύσουν. Δεν μπορεί όμως να μιλάει τόσο απαξιωτικά και να προσβάλει περιουσιακά στοιχεία μίας ομάδας που δούλεψε και πληρώθηκε. Κανονικά πρέπει να αφήνεις τις μεταγραφές και τον σχεδιασμό στους αρμόδιους, η επιλογή όμως αυτών των ανθρώπων αποδείχθηκε λανθασμένη. Και δυστυχώς ο Άρης πάντα πληρώνει τα λάθη. Θα μπορούσε να έχει οχτώ ή έξι βαθμούς. Πάλι θα υπήρχε γκρίνια αλλά δεν θα υπήρχε αυτό το άγχος».
Για την ΝΕΧΙΑ και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου:
«Για τον  έλεγχο της ΝΕΧΙΑ ήταν να την έχουμε πάρει χθες με ένα περιθώριο να πάει μέχρι 15 Οκτώβρη. Υπήρξε αλληλογραφία και μας είπαν ότι θα παραδοθεί στα χρονικά περιθώρια που μας είπαν. Οπότε την περιμένουμε σε αυτό το διάστημα. Θα το μελετήσουμε το πόρισμα και θα πάμε σίγουρα στο διοικητικό συμβούλιο να δούμε τι ευθύνες προκύπτουν. Και σίγουρα θα υπάρχει ενημέρωση του κόσμου. Για την αύξηση είμαστε σε καθημερινή επαφή με την Αθήνα δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Όταν θα είναι έτοιμο θα το ανακοινώσουμε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: