Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Τα ’χωσε» ο Στέφενς!!

Ποιος είδε τον Στέφενς και δεν τον φοβήθηκε! Το… άλλο πρόσωπο του Ολλανδού είδαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ πριν από την προπόνηση της Δευτέρας.

«Τα ’χωσε» ο Στέφενς!
Στην ομιλία του ο Χουμπ Στέφενς έκανε παρατηρήσεις για την εικόνα της ομάδας στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ποδοσφαιριστές, όμως στάθηκε στη συνολική παρουσία της ομάδας. Μάλιστα, σχολίασε ότι με ανάλογες εμφανίσεις ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να στοχεύει στο πρωτάθλημα.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση σας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Θέλω να είστε πιο ζωντανοί και να μπαίνετε στον αγωνιστικό χώρο δυνατά και αποφασιστικά από το πρώτο λεπτό. Να ξέρετε ότι με τέτοια εικόνα δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, ο Στέφενς θέλησε να βάλει τους παίκτες του σε ευρωπαϊκό κλίμα καθώς ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Άλκμααρ για το Europa League. «Είναι πολύ καλή ομάδα και ειδικά η επιθετική της γραμμή μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Ο τρόπος παιχνιδιού της είναι άκρως επιθετικός. Πρέπει να προσέξουμε πολύ τον Μάρτινς, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Δεν έχουμε καμία ελπίδα αν παίξουμε έτσι και με την Άλκμααρ», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: