Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Υψηλές προσδοκίες!

Πρεμιέρα με αντίπαλο την Εσθονία κάνει την Τρίτη (1/10) στις 16:30 η Εθνική Παίδων με τον Μπάμπη Ζελενίτσα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Υψηλές προσδοκίες
Στη Σερβία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή της Εθνικής Παίδων εν όψει της συμμετοχής της στον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014. Πρώτος αντίπαλος σήμερα η Εσθονία και ακολουθούν τα ματς με την Ανδόρα (3/10, 16:30) και τη διοργανώτρια Σερβία (6/10, 16:30).

«Έχουμε πραγματοποιήσει μια πολύ καλή προετοιμασία. Επιπλέον, όλοι οι παίκτες είναι σε άριστη κατάσταση. Θεωρώ πως είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι γι’ αυτούς τους τρεις αγώνες. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να κατακτήσουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και θεωρώ πως ο στόχος της πρόκρισης είναι εφικτός για εμάς. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, ιδιαίτερα στην πρεμιέρα του ομίλου με την Εσθονία, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κρίσιμος και αποτελεί, κατά της γνώμη μου, το κλειδί στην υπόθεση πρόκριση», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μπάμπης Ζελενίτσας για τη σημερινή πρεμιέρα του ομίλου.

Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής με την Εσθονία θα διεξαχθεί στο γήπεδο Όμπιλιτς και διαιτητής θα είναι Θόρβαλντουρ Άρνασον από την Ισλανδία.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί στην Εθνική Παίδων είναι οι: Ντούνης Παναγιώτης, Τσέλιος Ηλίας, Καρβουνίδης Βασίλης (ΑΕΚ), Κατσιμήτρος Δημήτρης, Μακροστέργιος Γιώργος, Πεχλιβανίδης Δημήτρης, Μανθάτης Γιώργος (Ολυμπιακός), Ξηρός Ανδρέας, Αγγελόπουλος Βασίλης, Λάμπρου Λάζαρος, Αγγελόπουλος Παναγιώτης (Παναθηναϊκός), Κασαπίδης Γρηγόρης, Παντεκίδης Φώτης, Πατράλης Μανώλης, Δημητριάδης Τάσος (ΠΑΟΚ), Μούχαλης Αστέρης (Ηρακλής), Καράκουτης Γιώργος (Πανσερραϊκός), Σταθόπουλος Αντώνης (Τβέντε). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: