Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Πετάει» κι ο... άλλος Παναθηναϊκός!!

Όσοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, το έκαναν με επιτυχία απέναντι στον Βύζαντα Μεγάρων, επικρατώντας 4-1! Έπαιξαν και οι «κομμένοι», πολύ καλός ο Κουίνσι.

«Πετάει» κι ο... άλλος Παναθηναϊκός!
Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνουν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού αυτή την περίοδο! Χθες φάνηκε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, σήμερα ήταν η σειρά για όσους δεν αγωνίστηκαν στην Λεωφόρο να το δείξουν, επικρατώντας με σκορ 4-1 του Βύζαντα Μεγάρων σε φιλικό!

Με τον Ρούτερ στον πάγκο κι όχι τον Αναστασίου, το τριφύλλι ξεκίνησε με τον Μπαλμπόα να χάνει τετ-α-τετ. Από τους «κομμένους», μόνο ο Πίντο είχε πάρει φανέλα βασικού, με τον Καρέλη να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα πρώτα λεπτά. Οι «πράσινοι» πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0, αφού ο Μπαλμπόα βρήκε δίχτυα μετά από ωραία ενέργεια του Αναστασόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι έτεροι «κομμένοι», Βελάσκες, Τοτσέ και Κουίνσι, με τον τελευταίο να είναι πολύ ορεξάτος! Στο 57’ ο Γκανέζος άσος έκανε εξαιρετική προσωπική προσπάθεια, έδωσε στον Τοτσέ, η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Αμπεΐντ σημείωσε το δεύτερο τέρμα του Παναθηναϊκού. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κουσίδη να χριστεί σκόρερ, ενώ στο 69’ ολοκληρώθηκε το... καρέ για τους «πράσινους» με τους Τοτσέ-Αμπεΐντ να παίζουν το 1-2 και τον Αλγερινό να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 85’ ο Μιχαλόπουλος για την ομάδα του Βύζαντα.

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Αναστασόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Πίντο, Δώνης, Γιαννιτσάνης, Ατζαγκούν, Μουζακίτης, Μπαλμπόα, Καρέλης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Γκέκας, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Μυρθιανός, Σταματάκης, Μαλντίν, Αμπεΐντ, Κουίνσι, Κουσίδης, Μπαϊράμι, Τοτσέ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: