Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Εκεί βασίζεται ο ΠΑΟΚ!!

Έφεση για την (νέα) τιμωρία της UEFA, η οποία προβλέπει ένα ματς στην Τούμπα να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα καταθέσει εντός της ημέρας η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Εκεί βασίζεται ο ΠΑΟΚ
Στην «αντεπίθεση» περνάει η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ όσον αφορά τη νέα τιμωρία της UEFA για τους υπεράριθμους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας, παρότι η ομάδα ήταν τιμωρημένη.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, δύο είναι οι λόγοι που την οδήγησαν να τιμωρήσει εκ νέου τον «Δικέφαλο του Βορρά» και να του επιβάλει ποινή μίας ακόμη αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα.

Ο πρώτος αφορά το γεγονός πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αν και υπήρχε τιμωρία της έδρας, στο γήπεδο έδωσαν το «παρών» περίπου 75 άνθρωποι περισσότεροι από το επιτρεπτό.

Ο δεύτερος αναφέρεται στο πόσο… δυναμικό ήταν αυτό το «παρών» υπονοώντας σαφώς πως επρόκειτο για οπαδούς της ομάδας.

Παρόλα αυτά, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν πως θα καταφέρουν να πείσουν την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA και να μπορέσει η ομάδα να έχει τους οπαδούς στο πλευρό της για τον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα (για την τρίτη αγωνιστική του Europa League).

Οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν πως δεν φέρουν ευθύνη για τους υπεράριθμους φιλάθλους, ενώ τονίζουν πως οι συγκεκριμένοι βρήκαν προσκλήσεις από τους Γερμανούς και αυτό θα γίνεται σαφές στην αναφορά τους που θα καταθέσουν σήμερα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: