Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ο Ιβάν περιμένει Αλκμααρ, ΠΑΟ για να αντιδράσει!

Προβληματισμένος σε σημείο απογοήτευσης ήταν χθες ο Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με όσα αναφέρουν άνθρωποι από το στενό κύκλο του. Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, αλλά και ορισμένα επιμέρους θέματα (όπως η ευκολία με την οποία δέχεται ο ΠΑΟΚ κάρτες) τον αποκάρδιωσαν και τον έβαλαν σε περισυλλογή για το τι πρέπει να κάνει από ?δω και στο εξής.
Άμεσα δεν πρόκειται να γίνει κάτι, αφού για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ έχει πολύ μεγάλη σημασία το παιχνίδι στην Ολλανδία κόντρα στην Αλκμααρ. Θέλει να δει ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας τόσο στο ματς της Πέμπτης, όσο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή.

Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι να δει και τα δύο παιχνίδια από κοντά. Να μεταβεί απευθείας από το Ροστόφ στην Ολλανδία και στη συνέχεια να έρθει στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Κυριακής. Όπως και να ΄χει αναμένονται εξελίξεις με την έλευσή του στην Ελλάδα σε διάφορα θέματα. Αν, όμως, το παιχνίδι με την Αλκμααρ δεν εξελιχθεί όπως το θέλει τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε αλλαγές.

Ο Σαββίδης γνωρίζει, άλλωστε, πώς φέτος μία ενδεχόμενη αγωνιστική αποτυχία θα τη χρεωθεί ο ίδιος πρώτος απ? όλους, καθώς η ομάδα έγινε με τις δικές του κατευθύνσεις και τελικές επιλογές. Γι? αυτό και αν δει ότι η κατάσταση δεν αλλάζει θα πάρει το παιχνίδι στα χέρια του


Ο Νέτσιντ γίνεται ΠΑΟΚάρα

Πριν λίγες μέρες ο Τόμας Νέτσιντ δήλωσε πώς δεν σκέφτεται να γυρίσει στην ΤΣΣΚΑ, αφού τον ενδιαφέρει πώς θα παίξει περισσότερο στον ΠΑΟΚ. Είναι ξεκάθαρο πώς το δέσιμό του με το «Δικέφαλο» μεγαλώνει και απόδειξη είναι πώς μεταξύ των hashtag που χρησιμοποιεί στην τελευταία ανάρτησή του στο instagram υπάρχει και η λέξη paokara.


Το παράδοξο με τον Στοχ

Όταν ο Μίροσλαβ Στοχ ήταν σε σούπερ φόρμα ο Γιαν Κόζακ δεν τον είχε καλέσει στην Εθνική Σλοβακίας. Το κάνει τώρα που είναι σε μέτρια κατάσταση δίνοντάς του προφανώς τη δυνατότητα να εξαργυρώσει το εντυπωσιακό ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ. Ας ελπίσουμε αυτή η επιστροφή στην Εθνική της χώρας του να κάνει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να πάρει και πάλι τα πάνω του γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη τόσο το εκρηκτικό του ταλέντο, όσο και την έφεσή του στο σκοράρισμα.


Δεν γίνεται δουλειά με e-mail…

Ο Μάλαμας Τεβεκέλης πρόσφατα ανέλαβε πόστο υπεύθυνου για θέμα διαιτησίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μία από τις πρώτες κινήσεις του ήταν να στείλει e-mail στους διαιτητές για τους ευχηθεί καλή σεζόν και έτσι να ενημερώσει για τα νέα καθήκοντά του. Λέγεται, όμως, ότι μόλις το πληροφορήθηκε η ηγεσία της ΕΠΟ ζήτησε από όλους τους ρέφερι να μην απαντήσουν προκειμένου να μην ανοίξουν γραμμή επικοινωνίας με την πλευρά του ΠΑΟΚ. Προφανώς , μ? αυτό τον τρόπο δεν μπορεί να πάψει να υφίσταται το 24-4 στις κίτρινες με τον Ολυμπιακό.


Η απουσία φανέρωσε την αξία του

Εκτιμάς κάποιον όταν σου λείπει κι αυτό ίσχυσε και στην περίπτωση Λούκας στον ΠΑΟΚ. Το κενό του Ισπανού φάνηκε έντονα στην Κρήτη, με συνέπεια η είδηση της επιστροφής του στις προπονήσεις λίγες μέρες πριν τα ματς με Αλκμααρ και Παναθηναϊκό να σκορπίσει χαρά στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ


Ο κόφτης που λείπει από τον ΠΑΟΚ

Το πόρισμα στο οποίο καταλήγουν εντός και εκτός ΠΑΟΚ και κυριάρχησε στα πηγαδάκια στην Κρήτη: Λείπει από την ομάδα ένας κόφτης τύπου Βιτόλο. Ο παίκτης που όταν η αντίπαλη ομάδα κέρδιζε τη μπάλα έστηνε το πρώτο εμπόδιο για να φρενάρει τις επιθέσεις. Έτσι δικαιολογείται πώς στα τελευταία παιχνίδια εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ δέχεται διψήφιο αριθμό επιθέσεων. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: