Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ετοιμάζει ιστορική παρουσίαση!

Επαφές για τον χώρο που θα φιλοξενήσει την ολοκληρωμένη παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μοναδική προβολή των σχεδίων ετοιμάζουν οι συνεργάτες του.

Ετοιμάζει ιστορική παρουσίαση
Εν όψει της αυριανής παρουσίασης των σχεδίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται παράλληλα σε επαφές για την ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου στους δημοσιογράφους και τους οπαδούς της ομάδας.

Αύριο θα αναλυθεί το πλάνο που αφορά την «επόμενη μέρα» από την ανέγερση του γηπέδου στην ιστορική έδρα του «Δικεφάλου», αφού στα τέλη Νοεμβρίου προγραμματίζεται να γίνει η ολοκληρωμένη παρουσίαση των σχεδίων.

Ο Δημητρης Μελισσανίδης, όπως γράφει η «Ώρα των σπορ», βρίσκεται σε αναζήτηση χώρων για να διαμορφωθούν κατάλληλα για να εξυπηρετήσουν απόλυτα μία τέτοια εκδήλωση.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ένας από τους υποψήφιους χώρους να γίνει η παρουσίαση των σχεδίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είναι το Βυζαντικό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών.

Αυτός, όμως, δεν είναι ο μοναδικός χώρος που εξετάζουν οι συνεργάτες του «τίγρη», οι οποίοι θέλουν να γίνει μία… hi-tech παρουσίαση με slides και βίντεο από το εσωτερικό και το εξωτερικό του γηπέδου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: