Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Κάναμε παιδικά λάθη»

Πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του έχει ο Σίνισα Γκόγκιτς εξαιτίας της κακής εμφάνισης του Ηρακλή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα.

«Κάναμε παιδικά λάθη»
Ο προπονητής των «κυανόλευκων» σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, μιλώντας για παιδικά λάθη στην αμυντική λειτουργία. «Δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές είχαν κακές επιλογές και οι περισσότερες μεταβιβάσεις ήταν λανθασμένες. Δεχτήκαμε τρία εύκολα γκολ, τα οποία ούτε σε σχολικό δεν μπαίνουν. Το πληρώσαμε! Κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυτό που θέλω εγώ. Ωστόσο, η ευθύνη της ήττας βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Καβάλα. Μία ομάδα χωρίς κανονική προετοιμασία, με παίκτες που μετρούσαν δύο ή τρεις προπονήσεις μας κέρδισε. Με τον ιδρώτα μόνο δεν παίρνεις αποτελέσματα. Δεν πιέσαμε όπως έπρεπε. Μετά την κόκκινη τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Μείναμε πίσω τρεις. Ο ένας ήταν δίπλα στον άλλον και κανείς δεν μάρκαρε τον αντίπαλο επιθετικό. Τρεις με έναν. Από το πουθενά βγήκε μόνος του απέναντι στον Χουάντερσον», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Αναμφισβήτητα, ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία είναι ο Ηρακλής. Ωστόσο, ο Σίνισα Γκόγκιτς προτιμάει να κρατάει χαμηλούς τόνους και να περιμένει από τους παίκτες του να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο.
«Όλοι υποστηρίζουν ότι είμαστε φαβορί. Η απάντηση πρέπει να δοθεί στο γήπεδο. Ψηλά το κεφάλι. Δεν πρέπει να επαναληφθεί ανάλογη εμφάνιση στο μέλλον. Μπορεί να είναι η πίεση. Έγιναν πολλά αβίαστα λάθη. Πολλοί παίκτες δεν είχαν το επίπεδο που θέλαμε σήμερα. Είναι αναγκαίο να παίζεις έξυπνα. Το μεγαλύτερο προσόν σ' έναν ποδοσφαιριστή είναι το μυαλό. Κάποιοι μπορεί να μην αντέχουν ότι ο Ηρακλής είναι φαβορί», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: