Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Γιώργος Ξενίδης στο Metropolis: «Κάποιοι θησαύρισαν στον Άρη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο εκπρόσωπος του Νέρι Κστίγιο, Γιώργος Ξενίδης για το θέμα του διακανονισμού με τον Μεξικανό πρώην ποδοσφαιριστή των «κιτρίνων», κάνοντας παράλληλα και το προσωπικό του σχόλιο για την χθεσινή πρεμιέρα του Ηρακλή.

Αναλυτικά:

«Ο Άρης έχει την καταληκτική ημερομηνία της 25ης Οκτωβρίου και μέχρι τότε πρέπει να είναι τυπικός. Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι όταν επιχειρήσαμε να κάνουμε τους διακανονισμούς είδα κάτι το διαφορετικό από τους ανθρώπους του Άρη. Το ότι μπορεί να καθυστερούν είναι λογικό, όλοι καθυστερούν. Είμαστε σε επαφή με τον πρόεδρο και θα βρούμε μια λύση για να μην έχουμε πρόβλημα. Έχουμε συναινέσει στην υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 λόγω των συμφωνιών που έχουν επιτευχθεί. Αν δεν τηρηθούν οι συμφωνίες μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές οι συμφωνίες τηρούνται και είμαστε μέσα στις ημερομηνίες. Θα μπορούσα να πω πως ο Άρης είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του.

Ο Ηλιάδης είναι ένας άνθρωπος με τον οποίον συνεννοούμαι. Άλλοι κρύβονταν και αυτός μου τηλεφώνησε από τις ΗΠΑ προκειμένου να συνεννοηθούμε για το θέμα της δεύτερης δόσης του Καστίγιο».

Για τον πρώην πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη: «Όταν είσαι άσχετος, είναι πολύ εύκολο να πέσεις σε παγίδες που μπορεί να σε βάλουν οι μάνατζερ. Όταν φτάνεις να μην έχεις να πληρώσεις τότε καταλαβαίνεις το λάθος που έκανες. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι παράγοντες που κινούνται με δόλο και οι άσχετοι. Στη δεύτερη κατηγορία βάζω τον Αθανασιάδη. Είχε την "ατυχία" να είναι οπαδός της ομάδας του».

Για την κατάσταση που επικρατούσε στον Άρη: «Κάποιοι θησαύρισαν στον Άρη. Όταν λείπουν τα λεφτά κάπου πήγαν. Είναι απλή λογική αυτό. Δεν γίνεται τη χρονιά της Ευρώπης που είχε τόσα έσοδα να έχει μπει μέσα».

Για τον χθεσινό αγώνα του Ηρακλή στην Καβάλα: «Είδα το πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσα να δω το δεύτερο. Ειδικά το πρώτο γκολ ήταν απίστευτο λάθος. Δεν αντέχει ο κόσμος του Ηρακλή, ούτε μια πίκρα. Μετά το καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Ξάνθη, ήρθε αυτή η ψυχρολουσία και μας προσγείωσε ανώμαλα. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε πέρσι, φέτος ο Ηρακλής έχει το καλύτερο ρόστερ και οφείλει να ανεβεί. Αν δεν ανεβεί ο Ηρακλής θα αφανιστεί. Υπάρχει ένα άνοιγμα από πέρσι, και θα γίνει μεγαλύτερο φέτος. Επομένως αν δεν ανεβεί δεν θα μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν και μοιραία θα πάει χαμηλότερα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: