Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Σίλντενφελντ: «Νίκη και στην Τούμπα»

Ευχαριστημένος από την απόδοση και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Βέβαια, δεν εφησυχάζει και δίνει σύνθημα νίκης μέσα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σίλντενφελντ: «Νίκη και στην Τούμπα»
Επιστρέφει στην Τούμπα, αλλά στο μυαλό του Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι μόνο να νικήσει ο Παναθηναϊκός την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης αμυντικός δήλωσε χαρούμενος για την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο ξεκαθάρισε πως υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, ούτως ώστε το «τριφύλλι» να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερο στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σίλντενφελντ:

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, πως αισθάνεσαι για αυτό;

«Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ελπίζω σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να υπάρχει συνέχεια. Είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε. Ήταν μια καλή κίνηση αλλά εμείς θα έπρεπε να είμαστε πιο οργανωμένοι. Μπορούμε, όμως, να πανηγυρίσουμε και πιστεύω ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι».

Θεωρείς ότι αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού φέτος ειδικά στο κομμάτι της διάρκειας της απόδοσης;

«Ναι το πιστεύω, αλλά δεν είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γνωριζόμαστε καλύτερα, θα αισθανόμαστε καλύτερα και στο μέλλον θα παίξουμε και καλύτερα».

Σήμερα φάνηκε ότι ο Πράνιτς έχει μπει περισσότερο στο κλίμα της ομάδας και σας βοηθάει ολοένα και περισσότερο;

«Σίγουρα είναι ένας έμπειρος παίκτης. Τον γνωρίζω από την εθνική ομάδα, αρχίζουμε και παίζουμε περισσότερο μαζί. Είναι ένας καλός παίκτης, μπορεί σίγουρα να βοηθήσει την ομάδα και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε».

Πως αισθάνεσαι ενόψει του επόμενου παιχνιδιού που έρχεται στην Τούμπα κόντρα στην προηγούμενη ομάδα σου;

«Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ελπίζω να μη χάσουμε και θα είμαι ικανοποιημένος εάν πάρουμε πόντους. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τους κερδίσουμε. Ο προπονητής μας θα μας δώσει τις κατάλληλες οδηγίες και θα πάμε να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: