Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Τα εκατομμύρια δεν... παίζουν μπάλα!!

Όσο κοστίζει η Αούστρια Βιέννης, πιθανώς να κάνει το ένα πόδι του Χουλκ. Τι να το κάνει, όμως, η Ζενίτ όταν δεν μπορεί να νικήσει τους Αυστριακούς και μένει στο 0-0;

Τα εκατομμύρια δεν... παίζουν μπάλα!
Ακόμη μια απόδειξη πως από μόνα τους τα εκατομμύρια... δεν είναι το παν στο ποδόσφαιρο! Η ζάμπλουτη Ζενίτ αν κι έπαιζε εντός έδρας, αν και διαθέτει αστέρες του ποδοσφαίρου, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης Αούστρια Βιέννης, με το τελικό 0-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Ρώσοι ξεκίνησαν πολύ πιο ορεξάτοι τον αγώνα, με τον Χουλκ να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και να βρίσκεται με... κλειστά μάτια με τον Ντάνι. Αφού λοιπόν ο Λοντίγκιν επενέβη σωτήρια μια φορά στην αρχή, στη συνέχεια ηρέμησε, με τους συμπαίκτες του να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να πιέζουν για το γκολ. Παρά τις προσπάθειες του Χουλκ και του Κερζάκοφ, η ομάδα του Σπαλέτι δεν έβρισκε δίχτυα με κανένα τρόπο, απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ.

Και τα ζόρια για τους γηπεδούχους έγιναν μεγαλύτερα όταν στο 44’ ο Βίτσελ αποβλήθηκε –πολύ αυστηρά- αφήνοντας την Ζενίτ με δέκα παίκτες να «παλέψει» για τη νίκη. Όπως φάνηκε στο δεύτερο μέρος, αυτή η κόκκινη που αντίκρισε ο Βέλγος, δημιούργησε προβλήματα στους Ρώσους, ούτως ώστε να βρουν διαδρόμους και να γίνουν πιο επιθετικοί. Τα λεπτά περνούσαν, το ματς γινόταν πιο νευρικό, φάσεις μπροστά στις δύο εστίες δεν υπήρχαν, ενώ ο Χουλκ ήταν η μόνη πηγή κινδύνου, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι το 0-0 έμεινε ως το τέλος, με τους δύο αντιπάλους να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και κυρίως η Ζενίτ έχασε σημαντικό έδαφος για πρόκριση στους «16».

Αποτελέσματα 7ου ομίλου:

Ζενίτ-Αούστρια Βιέννης 0-0

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45)

Βαθμολογία
1. Ατλέτικο Μ. 3 (3-1)
2. Πόρτο 3 (1-0)
3. Αούστρια Βιέννης 1 (0-1)
4. Ζενίτ 1 (1-3)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (22/10)
Αούστρια-Ατλέτικο Μαδρίτης
Πόρτο-Ζενίτ
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: