Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Δεν κέρδισα 8,5 εκατ. ευρώ, αλλά 25»!

Ο εκ των κατηγορουμένων στη δίκη των «στημένων», Γιώργος Χαβενετίδης, αποκάλυψε πως το ποσό που κέρδισε από το στοίχημα ξεπερνάει τα 25 εκατ. ευρώ και όχι τα 8,5 που είχε αρχικά αναφερθεί.

Ο Γιώργος Χαβενετίδης παραδέχτηκε πως πόνταρε στα παιχνίδια Αγροτικού Αστέρα-Καβάλας και Διαγόρα-Ατρομήτου τα οποία θεωρούνται «ύποπτα», ωστόσο εκείνο που τόνισε με δηλώσεις του στη «Δίκη» του ΣΚΑΪ είναι ότι: «Αν ήξερα, θα έπαιζα μόνο τόσα λίγα χρήματα;».
Όπως αποκάλυψε ο ένας εκ των κατηγορούμενων στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων τα περισσότερα κέρδη του προέρχονται από παιχνίδια ξένων πρωταθλημάτων, δείχνοντας και κερδισμένα δελτία όπου είχε ποντάρει πολλύ μεγάλα ποσά. Παράλληλα επισήμανε πως δεν γνωρίζει κανέναν από τους Ψωμιάδη, Μπέο, Τσακογιάννη, ενώ δήλωσε φανατικός τζογαδόρος που καταφέρνει και προβλέπει σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων.
Νωρίτερα πάντως είχε παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή και ο δήμαρχος ΣΚύδρας, Γιώργος Χοΐδης, επαναλαμβάνοντας ότι το 1999 βοούσε η τοπική κοινωνία ότι με τα 5 εκ. δρχ. η ομάδα του Αετού θα αγόραζε το ματς με την Καρδίτσα. Μάλιστα πρόσθεσε πως ο ταμίας της ομάδας του ανέφερε ότι τα 2,5 εκατ. δραχμές από αυτά τα κράτησε ο διαιτητής!

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: