Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτα λεφτά στον Μαντσίνι!!

Δεν θα γίνει απλά... Σουλτάνος στην Γαλατάσαραϊ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Με αυτά που μπορεί να βγάλει σε τρία χρόνια, πιθανώς στο τέλος να την αγοράσει κιόλας!

Απίστευτα λεφτά στον Μαντσίνι!
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Γαλατάσαραϊ για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού έπεσαν οι υπογραφές, οι ανακοινώσεις, όλα. Με τόσα χρήματα, πάντως, που μπορεί να βγάλει μέχρι το 2016 (εφόσον δηλαδή εξαντλήσει την τριετία του), πιθανώς μετά να αναβαθμιστεί και από προπονητής να γίνει ιδιοκτήτης του συλλόγου!

Πάμε να δούμε σιγά σιγά τι περιέχει το νέο συμβόλαιο του Ιταλού τεχνικού (με ψυχραιμία πάνω από όλα, διανύουμε και δύσκολες μέρες):

Για την τρέχουσα σεζόν θα ανταμειφθεί με καθαρές αποδοχές ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ για τις επόμενες δύο (2014-15, 2015-16) με 4,5 εκατ. ευρώ.

Αν φέτος κατακτήσει το πρωτάθλημα με την Γαλατά θα βάλει στα ταμεία του επιπλέον 1,25 εκατ. ευρώ (για τις δύο άλλες σεζόν, το μπόνους αυτό φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ). Αν σε συνδυασμό με το φετινό πρωτάθλημα, φτάσει μέχρι και τους «8» στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα εισπράξει ακόμα 300.000.

Σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου (οποιαδήποτε σεζόν), θα παίρνει «δωράκι» 500.000 ευρώ!

Για πρόκριση της Γαλατάσαραϊ σε προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (μέσα στην τριετία) θα αυξάνει τον λογαριασμό του κατά 300.000 ευρώ. Για ημιτελικά 500.000, για κατάκτηση του τροπαίου 2,5 εκατ. ευρώ(!), ενώ αν φτάσει στον τελικό και δεν το σηκώσει, δεν πειράζει! Το 1 εκατομμύριο θα μπει στην... τσέπη!

Εντάξει, προφανώς το να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ η τουρκική ομάδα μοιάζει δύσκολο, αλλά αν γίνει αυτό, τότε οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι θα μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα δύο τίτλους. Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Φυσικά, πιθανή κατάκτησή τους, σημαίνει σε... απλά μαθηματικά πως ο Μαντσίνι θα εισπράξει συνολικά ακόμη 800.000 ευρώ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ να γίνει το... θαύμα και η Γαλατάσαραϊ το 2015 π.χ να στεφθεί πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος Τουρκίας, πρωταθλήτρια Ευρώπης, πάρει το Σούπερ Καπ, πάρει και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Μαντσίνι θα γίνει πλουσιότερος κατά 9,5 εκατ. ευρώ! (Ακραίο, αλλά ακόμα και στις μέρες μας γίνονται θαύματα που και που)!

Ακόμα και να μην γίνει, όμως το θαύμα και ο Ιταλός το 2015 (για παράδειγμα) να πάρει απλά πρωτάθλημα και Κύπελλο (που θεωρούνται άκρως φυσιολογικοί στόχοι), χωρίς πορεία στην Ευρώπη. Θα γίνει πλουσιότερος κατά 6 εκατ. ευρώ....Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: