Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Θέλουμε να βλέπουμε μαχητές»

Το χρίσμα να αναλάβει τον Αστέρα Τρίπολης μετά το «διαζύγιο» με τον Σάκη Τσιώλη πήρε ο Στάικος Βεργέτης, ύστερα από τη συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα με τον Γιάννη Καϋμενάκη.

«Θέλουμε να βλέπουμε μαχητές»
Την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης έχει αναλάβει από χθες ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος επιλέχθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου να οδηγήσει την ομάδα μετά το «διαζύγιο» με τον Σάκη Τσιώλη.

Ο Αρκάδας τεχνικός συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον Γιάννη Καϋμενάκη, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη στήριξη που του έχει ο ίδιος μαζί με το Δημήτρη Μπάκο και του τόνισε ότι θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.

«Αυτό που θέλουμε είναι να βλέπουμε μαχητές. Παίκτες που θα σκοτώνονται στο γήπεδο. Αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει», είπε ο εκ των ιδιοκτητών στον μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Τσιώλη.

Σύμφωνα με το «arcadia-sports», στον Αστέρα πιστεύουν πολύ στα προπονητικά χαρίσματα του Βεργέτη και για αυτό το λόγο τον αναβαθμίζει σε πρώτο προπονητή, σε μια κρίσιμη περίοδο και μετά από την άκρως πετυχημένη θητεία Τσιώλη.

Ωστόσο, πληροφορίες της SportDay αναφέρουν ότι οι Πελοποννήσιοι αναζητούν έμπειρο προπονητή. Μεταξύ των ονομάτων που έχουν «παίξει», φέρεται κι αυτό του Γιάννη Χριστόπουλου, ο οποίος πάντως εργάζεται αυτή την εποχή στην ουκρανική Ταβρίγια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: