Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ξέσπασε «καυγάς» στον Άρη!!

Άρχισαν τα... όργανα στον Άρη μετά και τη νέα γκέλα και αναμένεται μεγάλη μάχη. Ποιον κατηγορούν για την τελευταία θέση και γιατί; Η απάντηση στον sportdog!
Η νέα γκέλα του Άρη και το γεγονός πως η ομάδα παραμένει στην τελευταία θέση, έχουν φέρει μεγάλη «γκρίνια» στον σύλλογο. Και σαν να μην έφταναν οι αποδοκιμασίες από την εξέδρα, τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει και μία «μάχη» στο εσωτερικό του συλλόγου ανάμεσα σε δύο... στρατόπεδα.
Από τη μία είναι το νυν τεχνικό επιτελείο που προσπαθεί να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα και από την άλλη αυτοί που έκαναν την προετοιμασία και «χρεώνονται» τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Γιατί μπορεί ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς σε όλες τις συνεντεύξεις του μέχρι τώρα να αποφεύγει πολύ έξυπνα να πει κάτι δημόσια για τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ωστόσο όταν κλείνουν οι κάμερες, όλα είναι διαφορετικά.
Οι πρώην κατηγορούν τους νυν πως τον Σεπτέμβρη έκαναν μίνι προετοιμασία και «έκαψαν» τους παίκτες και οι άλλοι ισχυρίζονται ότι παρέλαβαν την ομάδα αγύμναστη.
Την αλήθεια ακόμα δεν την γνωρίζουμε, ωστόσο αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως οι παίκτες του Άρη πέφτουν... σαν τα κοτόπουλα στο χορτάρι σε κάθε ματς λόγω κούρασης και μυικών τραυματισμών, κάτι που σημαίνει πως κάποιος έχει κάνει λάθος.
Για αυτό και κάποιοι στην Θεσσαλονίκη, όσο προχωράει το πρωτάθλημα, λένε όλο και πιο έντονα πως ο Άρης θα είναι η...ΑΕΚ της φετινής Super League!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: