Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

«Δείξτε υπομονή, θέλουμε χρόνο»

Θέση στις αποδοκιμασίες που έχουν αρχίσει να ακούγονται στα τελευταία παιχνίδια κατά του προπονητή και των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ο Αλέξης Μιχαήλ.

«Δείξτε υπομονή, θέλουμε χρόνο»
Πίστωση χρόνου για να μπορέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα να παρουσιάσει στο γήπεδο το θέαμα που θέλουν οι οπαδοί του ζήτησε ο Αλέξης Μιχαήλ μετά τη νίκη επί της Skoda Ξάνθης.

Παρά την καλή βαθμολογική συγκομιδή ο κόσμος γκρινιάζει για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας.

Οι οπαδοί -όσοι μουρμουρίζουν- τα έχουν κυρίως με τον Σάββα Παντελίδη, όμως τα λόγια του αριστερού μπακ του «Αγιαξ της Ηπείρου» δείχνουν πως οι παίκτες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον προπονητή τους και τον στηρίζουν.

«Η περσινή χρονιά τελείωσε. Ήταν μία επιτυχημένη χρονιά, έγιναν όλα αυτά που έγιναν, η ομάδα ήταν μία οικογένεια και φάνηκε και στο γήπεδο. Η περσινή χρονιά τελείωσε, η ομάδα άλλαξε επίπεδο, αλλά θέλω να πω κάτι που μας έχει στενοχωρήσει στα αποδυτήρια. Δείξτε υπομονή.

Ο κόσμος ξέρω ότι έχει απαιτήσεις από την ομάδα, ξέρω ότι ζητάει πάρα πολλά, που του τα δώσαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά πρέπει να δείξουμε και λίγο υπομονή και να δώσουμε χρόνο σε όλους, είτε αυτός είναι ο προπονητής είτε κάποιοι νέοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Μιχαήλ μετά το τέλος του αγώνα με τους Ακρίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: