Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Καλά ρε, γι΄ αυτό διώξατε τον Τσιώλη;

Είναι πραγματικά απίστευτος ο ένας από τους λόγους που απομακρύνθηκε ο Τσιώλης από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο σκύλος έχει την αποκάλυψη για το διαζύγιο-σοκ της Σούπερ Λιγκ!
Πολλά έπαιξαν ρόλο για την απομάκρυνση του Σάκη Τσιώλη από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.
Πρώτα απ΄ όλα, μέτρησε το γεγονός ότι Έλληνας προπονητής δεν στήριζε τις μεταγραφές της διοίκησης.
Τρανταχτό παράδειγμα η περίπτωση του Αργεντινού Σεμπάστιαν Γκρατσίνι. Ένας παίκτης που δεν ήταν επιλογή του Τσιώλη και έπαιζε ελάχιστα.
Ο Έλληνας τεχνικός τον έκανε, μάλιστα, αλλαγή στο ματς με τον Παναθηναϊκό κι αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ιθύνοντες της ομάδας αλλά και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που αποχώρησε από το γήπεδο "στολίζοντας" τον Τσιώλη με διάφορα ..."ισπανικά"!
Ο sportdog, άλλωστε, σας έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες για τις διαφωνίες που είχε ο Τσιώλης με τα αφεντικά της ομάδας για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Ο Τσιώλης, πάντως, είχε "μπει στο μάτι" της διοίκησης από την αρχή της χρονιάς με τον αποκλεισμό από τη Ραπίντ Βιέννης. Οι διοικούντες δεν είχαν την απαίτηση, βεβαίως, να αποκλείσει ο Αστέρας μια ανώτερη και πιο έμπειρη ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά ήθελαν να δουν πιο έτοιμη την ομάδα τους. Ο sportdog σας είχε αποκαλύψει από τις 11/8 για τη δυσφορία που υπήρχε για τον Τσιώλη στο θέμα αυτό.
Ωστόσο, οι παραπάνω δεν ήταν οι μοναδικοί λόγοι που ανάγκασαν τη διοίκηση του Αστέρα να διώξει τον Έλληνα προπονητή. Ο σκύλος πήγε μια βόλτα στην Τρίπολη και άκουσε ένα ακόμα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο η δυσαρέσκεια για τον Τσιώλη είχε να κάνει κυρίως με τις δηλώσεις του μετά το τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό! 
Συγκεκριμένα, λέγεται πως οι Αρκάδες ήθελαν από τον Τσιώλη να τα ..."χώσει" στη συνέντευξη Τύπου για τη διαιτησία του Παππά (υπήρξε και σχετική "οδηγία"!), αλλά ο Τσιώλης, που είναι ένας προπονητής και ένας άνθρωπος με ισχυρή άποψη, δεν το έκανε ποτέ.
Προφανώς πίστευε ότι η ομάδα του δεν έχασε το παιχνίδι από τα σφυρίγματα του ρέφερι και δεν "έπαιξε θέατρο" στη συνέντευξη Τύπου για να κάνει το χατίρι της διοίκησης. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τη θέση του ή αποτέλεσε, αν θέλετε, το κερασάκι στην τούρτα για να "τελειώσει" ο Έλληνας τεχνικός από τον πάγκο του Αστέρα. Πάντως, αν όντως ισχύει αυτή η πληροφορία, τότε "μπράβο" στον Σάκη Τσιώλη για τη στάση και ήθος του. Πραγματικά χίλια "μπράβο" γιατί σπανίζουν τέτοιες συμπεριφορές στα ελληνικά γήπεδα. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: