Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Σπουδαίο ντουέτο!!

Ο Μπρένταν Ρότζερς έτριβε τα χέρια του για την συνεργασία των Στάριτζ και Σουάρεζ μετά το νικηφόρο 3-1 στο «Στάδιο του Φωτός»

Σπουδαίο ντουέτο
Πολλά τα χαμόγελα για την Λίβερπουλ και τεράστια η ικανοποίηση για τον Μπρένταν Ρότζερς που βλέπει πλέον να έχει όλα τα επιθετικά όπλα στη φαρέτρα του για τη συνέχεια της προσπάθειας των «κόκκινων» στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ρότζερς, με την επιστροφή του Ουρουγουανού είδε την συνεργασία του τελευταίου με τον Στάριτζ να πηγαίνει περίφημα και είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος: «Ο Σουάρεζ απολαμβάνει τους καρπούς της σκληρής δουλειάς που έκανε, όσο ήταν εκτός αγώνων. Αυτός και ο Ντάνιελ (σ.σ ο Στάριτζ) συνεργάστηκαν άψογα μπροστά. Αλλάξαμε κάπως τη διάταξη μας σε 3-4-1-2 και νομίζω πως αυτό μας βγήκε καλύτερα» είπε το αφεντικό της Λίβερπουλ.

Με την σειρά του ο Ντάνιελ Στάριτζ, ερωτηθείς για την συνεργασία του με τον Σουάρεζ επισήμανε: «Είναι σπουδαίο να τον έχουμε πίσω μαζί μας και αυτό μας δίνει επιλογές και προοπτική. Είναι ένας από τους κορυφαίους στράικερ στην Πρέμιερ και μαζί έχουμε εξαιρετική συνεργασία». Όσο για το αν η Λίβερπουλ μπορεί να είναι ανταγωνίστρια για τον τίτλο, ο διεθνής στράικερ απάντησε: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο ακόμα, κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: