Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Άγγελος Σπυρίδων στο Metropolis: «Αδύναμος κρίκος ο Άρης»

Καταπέλτης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Άγγελος Σπυρίδων, αναφέρθηκε με πολύ βαριές εκφράσεις για την κατάσταση στον Άρη, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Όλος ο αρειανός κόσμος είναι αγανακτισμένος και προσβεβλημένος. Η κατάσταση στην ομάδα είναι σαν να ρίχνουμε πετονιά χωρίς δόλωμα στη θάλασσα. Έχουμε την χειρότερη άμυνα των τελευταίων 45 χρόνων. Είναι όλοι τους άμπαλοι. Ακόμη και οι δύο πιο έμπειροι παίκτες Τάτος και Πουλίδο, βρίσκονται στα κακά τους χάλια, κάνοντας λάθη επί λαθών μη μπορώντας έτσι να προσφέρουν ούτε αυτοί. Τα νέα παιδιά, ούτως ή άλλως δεν μπορούν από μόνα τους και εμείς ζητάμε πράγματα από αυτούς. Δεν μπορείς να έχει απαιτήσεις από τον Σταυρόπουλο και τα άλλα παιδιά. Με αυτό τον τρόπο τα καίμε. Αν είχαν και κάποιους έμπειρους συμπαραστάτες θα είχαν μεγαλύτερη θέληση και δυνατότητες».

Για το τί φταίει για αυτήν την κατάσταση: «Έγινε το ίδιο λάθος με πέρσι. Αντί να πάρεις 4-5 παίκτες και να κρατήσεις και 4-5 από πέρσι, κάναμε πάλι αχρείαστες μεταγραφές. Είμαστε ο αδύναμος κρίκος του πρωταθλήματος».

Για τους Ίμπε, Έλσνερ: «Εδώ δεν μπορούν να κάνουν διαφορά στον εαυτό τους, θα κάνουν στην ομάδα; Αυτοί οι παραπανίσιοι παίκτες όχι μόνο δεν διευκολύνουν την ομάδα, αλλά κάνουν και κακό. Γνωρίζω ότι υπάρχει αυτός ο περιορισμός ο μεταγραφικός, αλλά πιστεύω ότι μπορούσαν να κάνουν καλύτερες επιλογές. Η ομάδα είναι πολύ αργή στην ανάπτυξη, ειδικά στο Χαριλάου που πρέπει να παίξει γρήγορα και να πνίξει τον αντίπαλο. Είναι πολλά τα κακά και όχι ένα και δύο».

Για τον Μιλίνκοβιτς: «Ο προπονητής πράττει ανάλογα με ό,τι έχει. Με αυτό το υλικό που έχει, με αυτούς θα παλέψει. Δεν μπορείς να φτιάξεις μακαρονάδα, χωρίς μακαρόνια».

Για τον Αγκάνθο: «Είναι σακατεμένος, και τα δυο του πόδια είναι σε άσχημη κατάσταση. Ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με μίνιμουμ δέκα παιχνίδια τη σεζόν. Εμείς του είπαμε ότι πρέπει να παίξει τουλάχιστον 24. Μπορεί να βοηθήσει, είναι έμπειρος και ξέρει να ελίσσεται. Προχθές αγωνίστηκε και αυτός μετά από έξι μήνες και δεν βοήθησε και αυτός ιδιαίτερα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: