Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

«Ο κόσμος μάς στηρίζει και μας αρέσει»

Μάντζαρης, Λοτζέσκι και Παπαπέτρου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού κατά την παρουσίαση της φανέλας.

«Ο κόσμος μάς στηρίζει και μας αρέσει»
Παρουσία των Βαγγέλη Μάντζαρη, Ματ Λοτζέσκι και Ιωάννη Παπαπέτρου έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού. Οι τρεις παίκτες των Πειραιωτών φωτογραφήθηκαν με δεκάδες φίλους της ομάδας και μοίρασαν πολλά αυτόγραφα, ενώ με αφορμή και τη μεγάλη προσέλευση χθες στο ΣΕΦ δεν παρέλειψαν να κρύψουν την ευγνωμοσύνη τους στους φιλάθλους.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αρχικά ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του στο τέλος της σεζόν θα μοιράσει περισσότερες φανέλες: «Δεν το γνωρίζω. Είναι θετικό που είμαστε εδώ και βλέπουμε κόσμο να μας στηρίζει, όπως και χθες στο γήπεδο που είχαμε σχεδόν 10.000 κόσμο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί τον χρειαζόμαστε τόσο στα καλά και όσο και στα άσχημα, γιατί όλα γίνονται μέσα στη χρονιά».

inner

Όσον αφορά για το ενδεχόμενο το τρόπαιο της Ευρωλίγκας να παραμείνει στον Πειραιά, είχε να πει πως «είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν αυτό είναι κάτι πολύ μακρινό. Στο βάθος του μυαλού μας σίγουρα υπάρχει. Είναι ένας μακρινός στόχος που σίγουρα υπάρχει. Έχουμε αποδείξει πως μας αρέσουν πάρα πολύ οι προκλήσεις και κοιτάμε όλες να φέρουμε εις πέρας όλες τις αποστολές μας. Θα παλέψουμε όπως κάθε χρόνο για το καλύτερο και γιατί να μην είμαστε και πάλι στην κορυφή;».

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε και για τον αγώνα (19/10) με τη Μάλαγα: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους. Πολλές ομάδες δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν θεωρητικά ευκολότερους αντιπάλους. Εμείς παίζαμε με μία επικίνδυνη και καλά δουλεμένη ομάδα με καλό προπονητή και όπως είπε και ο κόουτς εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε με ένα πόντο. Αυτό θέλαμε. Σε λίγες μέρες κανείς δεν θα θυμάται το παιχνίδι. Θα θυμάται μόνο ότι κερδίσαμε. Ήμασταν αγχωμένοι, είχαμε την πίεση και την τύχη αλλά με την βοήθεια του κόσμου και την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε και νικήσαμε. Κοιτάμε τώρα μπροστά και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

inner

Ο Ματ Λοτζέσκι αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του απόδοση όσο και για τις πρώτες μέρες στον Ολυμπιακό δηλώνοντας πως «τις ευχαριστιέμαι. Περνάω υπέροχα. Δώσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Ελπίζω να συνεχίσω να έρχομαι από τον πάγκο και να προσφέρω. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Ήμουν ενθουσιασμένος γιατί έπαιζα για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και χρειάστηκε λίγος χρόνος για προσαρμοστώ. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα μπροστά στους φιλάθλους και χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ηρεμήσω. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ευχάριστο να παίζεις μπροστά σε ένα καλό κοινό, γιατί σου δίνει ενέργεια και σε ενθαρρύνει».

inner

Ο Ιώαννης Παπαπέτρου από την πλευρά του τόνισε: «Είναι μια πολύ ωραία εμπειρία. Ξεκινήσαμε την σεζόν στην Ευρωλίγκα και στην Ελλάδα με το δεξί, είμαστε χαρούμενοι και αυτό που συμβαίνει είναι μια γιορτή. Εμείς προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και τα παιχνίδια πολλά. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε την χρονιά με το δεξί. Δεν κοιτάμε μακριά. Μακάρι να μπορέσουμε να νικήσουμε κάθε παιχνίδι που θα παίξουμε».

Ο φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης στη συνέχεια των δηλώσεών αναφέρθηκε στις πρώτες του «ερυθρόλευκες» εμπειρίες: «Είναι πολύ ωραία, όπως το φανταζόμουν. Ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος και από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Όλα λειτουργούν πολύ επαγγελματικά και ο Ολυμπιακός ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου».

Παράλληλα, ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο κάποια ημέρα να αγωνιστεί στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ: «Είμαι σε μια ηλικία που θέλω να βελτιωθώ και κάθε ημέρα κοιτάω να γίνομαι καλύτερος. Μαθαίνω από τους εμπειρότερους παίκτες της ομάδας. Είναι το όνειρό μου και μακάρι κάποια στιγμή να φτάσω εκεί».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: