Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ντουράντ: «Ο Παπαπέτρου θα παίξει στο ΝΒΑ»

Το εγκώμιο του 19χρονου φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννη Παπαπέτρου έπλεξε ο Αμερικανός σούπερ σταρ, Κέβιν Ντουράντ, τονίζοντας τη σιγουριά του ότι κάποια στιγμή θα παίξει στο ΝΒΑ.

Ντουράντ: «Ο Παπαπέτρου θα παίξει στο ΝΒΑ»
Ο εξαιρετικός σκόρερ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, μίλησε στην εκπομπή «Pick N Roll» του ΟΤΕ TV για τον διεθνή με την Νέων Ανδρών παίκτη των «ερυθρόλευκων», λέγοντας τα εξής: «Γνωρίζω τον Παπαπέτρου, τώρα νομίζω ότι παίζει επαγγελματικά, του εύχομαι καλή τύχη, έκανε το κομμάτι του για το πανεπιστήμιο του Τέξας και πάντα θα είναι μέρος του προγράμματος», είπε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ για να αναφερθεί στη συνέχεια για το αν έχει τις δυνατότητες να αγωνισεί ο Παπαπέτρου στο «μαγικό» κόσμο του ΝΒΑ.

inner

«Ναι, αλλά μόνο ο χρόνος μπορεί να απαντήσει. Όλοι χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν και αυτός είναι ένας νεαρός παίκτης που ήταν στην πρώτη του χρονιά στο κολέγιο και τώρα θα είναι για πρώτη φορά επαγγελματίας, θα χρειαστεί κάποιο χρόνο, όπως όλοι οι υπόλοιποι. Είμαι βέβαιος ότι αν δουλέψει σκληρά, θα βρεθεί εκεί», κατέληξε ο Ντουράντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: