Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μαύρος: «Αγάπη και σεβασμός για τον Λουκά»

Με αφορμή την συμπλήρωση 14 χρόνων από τον θάνατο του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, Λουκά Μπάρλου, μίλησε ο Θωμάς Μαύρος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Μαύρος: «Αγάπη και σεβασμός για τον Λουκά»
Στις σχέσεις που είχε ο Λουκάς Μπάρλος, ο οποίος σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια έφυγε από τη ζωή, αναφέρθηκε ο Θωμάς Μαύρος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχε πολλή μεγάλη αγάπη για όλους μας και τα προβλήματά μας, ακόμα και τα εξωαγωνιστκά», τόνισε ο παλαίμαχος φορ της «Ένωσης» και πρόσθεσε: «Ήθελε να είμαστε απερίσπαστοι στο έργο μας και να αφοσιωθούμε στην ομάδα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στην εκπομπή «Magic Bus» με τον Μάκη Διόγο για τον Λουκά Μπάρλο

«Τι να αισθανθώ για τον πρώην πρόεδρο; Αγάπη, σεβασμό και όλα τα ωραία συναισθήματα. Η δικαστική μάχη που είχαμε για έναν χρόνο μας ένωσε ακόμα περισσότερο.

Είχα κάποια προβλήματα αποχής και ο Λουκάς με στήριξε πάρα πολύ, όταν κάποιοι με είχαν αμφισβητήσει. Ο κ. Μπάρλος είχε δώσει χρήματα στον Πανιώνιο, ύστερα από παράκληση δική μου, επειδή ήθελα να βοηθήσω την ομάδα που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Δώσαμε ένα μεγάλο ποσό για εκείνη την εποχή για να ανταπεξέρθει στα προβλήματα, χωρίς βέβαια να έχει καμία υποχρέωση.

Είχε πολλή μεγάλη αγάπη για όλους μας και τα προβλήματά μας, ακόμα και τα εξωαγωνιστκά. Ήθελε να είμαστε απερίσπαστοι στο έργο μας και να αφοσιωθούμε στην ομάδα. Εχθροί και φίλοι υποκλινόντουσαν σε εκείνη την ομάδα. Ούτε στο ξενοδοχείο δεν μπορούσαμε να βρούμε την ησυχία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: