Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΟΚ ο πρωταγωνιστής!!

Μετά τη νίκη επί του Αστέρα που τον διατηρεί σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θέλει ρόλο πρωταγωνιστή και στην Ευρώπη όπου και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του.

ΠΑΟΚ ο πρωταγωνιστής!
Το 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ήδη παρελθόν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένοι τόσο από το τελικό αποτέλεσμα που διατηρεί την ομάδα στο -3 από τον Ολυμπιακό, όσο και από τη συνολική εικόνα στο γήπεδο.

Το συγκρότημα του Στέφενς δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έδειξε να μην επηρεάζεται από τη διακοπή και σίγουρα έδωσε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το μέλλον.

Ένα μέλλον που πλέον είναι προσανατολισμένο στο Europa League, αφού το επόμενο παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την ομάδα του Ισραήλ σε μια εξαιρετική χρονική συγκυρία.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από νίκη με καλή εμφάνιση, παίζει στην Τούμπα και αυτήν τη φορά θα έχει και τον κόσμο του στο πλευρό του γνωρίζοντας πως με νίκη θα βρεθεί πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση, αποδεικνύοντας πως φέτος μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: