Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Να αλλάξει το μέλλον!

Με οδηγό την περσινή ήττα που τον έφερε μισό βήμα από τον υποβιβασμό, ο Άρης επιστρέφει στη Βέροια θέλοντας τη νίκη που τον βοηθήσει να αλλάξει το μέλλον του.

Να αλλάξει το μέλλον
Σε σχέση με εκείνο το 3-1 υπάρχουν ομοιότητες και διαφορές. Και τότε όπως και τώρα οι Θεσσαλονικείς βρίσκονταν σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Και τότε όπως και τώρα είχαν τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών τους που είχαν μετατρέψει το γήπεδο της Βέροιας σε «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πέρυσι όμως το ματς είχε γίνει στο τέλος της χρονιάς, ενώ φέτος είναι στην αρχή σχετικά του πρωταθλήματος, γεγονός που σημαίνει πως οι «κίτρινοι» έχουν τα χρονικά περιθώρια να ανατρέψουν γρήγορα την κατάσταση και να αποφύγουν αντίστοιχες περιπέτειες και μπλεξίματα.

Η ομάδα του Μιλίνκοβιτς θα κατέβει με συνταγή Νέας Σμύρνης και στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό ο Σέρβος προπονητής θα διατηρήσει την ενδεκάδα της επιτυχίας επί του Πανιωνίου με μία μόνο αλλαγή, στη θέση του τιμωρημένου Τσουμάνη στο αριστερό άκρο θα αγωνιστεί ο Μαργαρίτης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: