Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Χωρίς να ψάξει για δικαιολογίες, ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ηττήθηκε ο Άρης και ανέλαβε την ευθύνη για τις επιλογές του.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Την ευθύνη για την ήττα από τον ΠΑΟΚ πήρε πάνω του ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο τεχνικός του Άρη υπεραμύνθηκε των επιλογών του, έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές για την επιτυχία τους και τόνισε πως οι νεαροί παίκτες της ομάδας του προσπαθούν σιγά-σιγά να μπουν στο κλίμα κι ενώ έχουν να μάθουν πολλά ακόμα.

Δεν ξέχασε φυσικά τον κόσμο που πήγε μαζικά στο γήπεδο να στηρίξει τους "κίτρινους" και τον ευχαρίστησε.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη σημερινή του νίκη. Όσων αφορά το παιχνίδι, η δημιουργία και οι συνεργασίες ήταν καθοριστικές και στοίχισαν στο τέλος για την ομάδα μου. Υστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι. Οι νεαροί παίκτες έχουν να μάθουν πολλά. Προσπαθούν να μπουν στο κλίμα της ομάδας, να μάθουν τις συνεργασίες.

Για να συνεχίσει λέγοντας: « Μέσα στην εβδομάδα αναλύσαμε τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στις θέσεις 1,2 και στο θέση του 5. Δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία υστερήσαμε και εκεί. Δεν τα καταφέραμε, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και οφείλουμε να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα. Έχουμε στόχο την άνοιξη να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορεί να επικοινωνεί εντός και εκτός γηπέδου».

Για την παρουσία του κόσμου: «Πρέπει να πούμε ένα μπράβο σε όλο αυτόν τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε σήμερα με αυτόν το μοναδικό τρόπο. Η αρειανή οικογένεια με εθελοντισμό οργάνωσε μια φανταστική ατμόσφαιρα και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια για όλο αυτό. Ήταν μεγάλο κατόρθωμα που φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να τον κρατήσουμε κοντά μας».

Για το αν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί περισσότερο ο Μποχωρίδης: «Ήταν δική μου επιλογή να μην παίξει ο Μποχωρίδης. Δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω. Όπως και οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν για την άμυνα στις θέσεις 1,2 ήταν δική μου επιλογή. Αναλαμβάνω την ευθύνη».

Για το αν δόθηκε εντολή για φάουλ στο 68-65, 30’’ πριν το τέλος: «Όχι δεν δόθηκε καμία τέτοια εντολή. Ήταν δική μου επιλογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: