Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

«Νίκη για βαθμούς και ψυχολογία»

Την άποψη ότι αν ο Παναιτωλικός παρουσιαστεί όπως πρέπει θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα εξέφρασε ο Γιώργος Σμίλτος.

«Νίκη για βαθμούς και ψυχολογία»
Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Παναιτωλικού κόντρα στον Απόλλωνα ο Γιώργος Σμίλτος, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο μέσος του Παναιτωλικού τόνισε πως έχουν δουλέψει αρκετά ώστε να είναι έτοιμοι για την εν λόγω αναμέτρηση, ενώ επισήμανε πως η συγκέντρωση κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι το κλειδί.

Ακόμη, τόνισε πως αν παρουσιαστούν όπως πρέπει θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θέλουν και για τους βαθμούς, αλλά και για την ψυχολογία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα:
«Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Έχουμε ξεκινήσει μια δουλειά για να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Απόλλων έχει κάποια άτυχα αποτελέσματα αλλά πιστεύω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το που θα κριθεί το συγκεκριμένο ματς:
«Εμείς πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη συγκέντρωση και το ματς θα έχει πολύ πάθος. Θέλουμε πολύ τη νίκη για να ανεβούμε ψυχολογικά και βαθμολογικά. Πιστεύω να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κύριο Τεννέ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Οι μέρες είναι λίγες και με την εμπειρία που έχει θα δώσει περισσότερη βάση στην ψυχολογία των παικτών. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι πρέπει να έχει ο Παναιτωλικός για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα:
«Η συγκέντρωση είναι το κλειδί. Δουλεύουμε στην τακτική και πρέπει να δώσουμε το 100 %. Πιστεύω ότι οι ευκαιρίες θα πρέπει να γίνουν γκολ για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Λόγω των θέσεων των δύο ομάδων το παιχνίδι ίσως είναι κλειστό. Εμείς παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω να γίνει ένα καλό ματς για να χαρεί ο κόσμος».

Για το ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν από τον Απόλλωνα:
«Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει το μεγάλο πρόβλημα στον αντίπαλο. Το σύνολο μετράει αλλά εμείς κοιτάμε το πώς δουλεύουμε και δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον αλλά μόνο το πώς θα φανούμε εμείς αντάξιοι των προσδοκιών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: