Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Με τους δικούς της όρους!

Στα… μέτρα της ΑΕΚ θα γίνουν οι μεταγραφές της επόμενης σεζόν, χωρίς να μπει σε παιχνίδια τακτικής με προέδρους ομάδων ή μάνατζερ παικτών.

Με τους δικούς της όρους
Στην περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, η ΑΕΚ ενημέρωσε απευθείας τον Αστέρα Τρίπολης για το ενδιαφέρον της, χωρίς να πηγαίνει… παγίως να προσεγγίσει τον νεαρό άσο.

Αυτό, όμως, θα συμβαίνει σε όλες τις υποθέσεις στην «Ένωση», αφού με εξαίρεση ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους και έχουν δικαίωμα να μιλήσουν με όποια ομάδα επιθυμούν.

Αυτό γίνεται για δύο λόγους, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay. Πρώτον γιατί η ΑΕΚ δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν, που φοβόταν μήπως κάποιος «στόχος» γίνει γνωστός και «χτυπηθεί» από άλλον δυνατότερο -οικονομικά- αντίπαλο.

Δεύτερον, πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να έχει παίκτες που θα γουστάρουν να παίξουν στην ομάδα και όχι που θα έρχονται μόνο για τα λεφτά.

Ήδη στον «Δικέφαλο» ασχολούνται με αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με κάποιους να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους και για άλλους όχι.

Πρόθεση, όμως, της ΑΕΚ είναι να… κοστολογήσει εκείνη τους παίκτες, σύμφωνα με όσα έχουν δείξει στους συλλόγους τους και την ώρα των συζητήσεων θα μιλήσουν για τα ποσά.

Για τον λόγο όποιος πρόεδρος ή μάνατζερ επιχειρήσει με διάφορα τεχνάσματα να κερδίσει κάτι παραπάνω, θα πρέπει να γνωρίζει ότι η «Ένωση» έχει το δικό της… τιμολόγιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: